Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Ünlü isimlerin uyguladığı tuhaf güzellik hileleri!
        • 1

          SALMA HAYEK

          Güzel oyuncu sabahları uyandığında yüzünü yıkamıyor. Gece boyunca oluşan doğal yağların cildi yenileyebilmesi için sabah saatlerinde yüzünü yıkamamayı tercih ediyor.

        • 2

          JULİANNE HOUGH

          Julianne Hough dişlerini beyazlatmak için zerdeçala başvuruyor. Holloywood'un en parlak gülüşlerinden birisine sahip olan Woodley, bunu zerdeçala borçlu gibi.

        • 3

          SHAİLENE WOODLEY

          Shailene Woodley saçları ne kadar yağlanırsa o kadar iyi ve sağlıklı olacağını düşündüğü için nadiren yıkıyor. Ek olarak olabildiğince az ürün kullanılıyor. Saçlarını da ayda bir yıkıyor.

        • 4

          CARDİ B

          Cardi B yüzünde pürüzsüz bir görünüm oluşturmak için tıraşlamayı tercih ediyor. Dermaplaning sayesinde de ölü derilerden kurtuluyor.

        • 5

          KATE HUDSON

          Dünyaca ünlü oyuncu Kate Hudson, yüzündeki yorgunlukları hafifletmek için buzlu su kullanıyor. Yanaklarına renk gelmesini istediğinde yüzünü bir dakika boyunca buzlu suda bekletiyor. Bu işlem gözenekleri ciddi anlamda sıkılaştırıyor.

        • 6

          LADY GAGA

          Ünlü müzisyen Lady Gaga yüzünün şeklini değiştirebilmek için sık sık bantlara başvuruyor. Peruk taktığı günlerde yüzünü bantlamaya özen gösteren Lady Gaga bu sayede çok daha şık bir görünüm elde ediyor.

        • 7

          NİCOLE KİDMAN

          Parlak ve sağlıklı saçlarıyla dikkat çeken Kidman, saçlarını yıkarken meyve suyu kullanıyor. Saç rengine bağlı olarak meyve suyu çeşitleri de değişiyor. Kızıl saç kullanırken kızılcık suyu kullanmayı tercih ediyor.

        • 8

          MARGOT ROBBİE

          Ünlü oyuncu dudak balmlarının pek işe yaramadığını düşünüyor. Bunun yerine bebekler için üretilen pişik kremlerine başvuruyor. Bu kremlerin dudaklarını nemlendirdiğini ve yatıştırdığını düşünüyor.

        • 9

          CHOLE GRACE MORETZ

          Ergenliğinde kistik sivilcelerle mücadele eden oyuncu, yüzünü zeytinyağı ile yıkıyor. Bu sayede cildinde lekeler kalmadığını söylüyor.

        • 10

          CAMERON DİAZ

          Cameron Diaz yüzünde çıkan sivilceler için enfeksiyonu önlediği için göz damlası kullanıyor. Böylelikle kızarıkları ve şişlikleri de önlüyor.

          Kaynak: Bright Side

        Haberi Hazırlayan: Kübra Çorluk

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa