Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Merak Edilenler Kuveyt Türk Çalışma Saatleri: 2024 Kuveyt Türk Kaçta Açılıyor ve Saat Kaçta Kapanıyor? Kuveyt Türk Öğle Arası Mesai Saati - Merak Edilenler Haberleri
        • 1

          Kuveyt Türk mesai saatleri müşteriler tarafından araştırılıyor. Bankacılık işlemleri için şubelere gitmek üzere olan vatandaşlar aksaklık yaşamamak adına Kuveyt Türk çalışma saatlerini merak ediyor. Peki, Kuveyt Türk saat kaçta açılıyor ve kapanıyor? İşte, 2024 Kuveyt Türk öğle arası mesai saati...

        • 2

          KUVEYT TÜRK ÇALIŞMA SAATLERİ 2024

          Kuveyt Türk Katılım Bankası'nın 2024 yılı için belirlenen mesai saatleri, hafta içi sabah saat 09:00 itibarıyla başlar ve akşam 17:00'ye kadar sürer. Bu saatler, bankanın müşteri hizmetleri kalitesini maksimize etmek için düzenlenmiştir.

        • 3

          KUVEYT TÜRK ÖĞLE ARASI SAATİ

          Kuveyt Türk şubelerinde öğle arası uygulaması bulunmaktadır. Öğle arası genellikle 12:30 ile 13:30 saatleri arasında gerçekleşir. Bu süre zarfında şube içindeki işlemler geçici olarak durdurulabilir. Müşterilerin bu durumu göz önünde bulundurarak şube ziyaretlerini planlamaları önerilir.

        • 4

          KUVEYT TÜRK HAFTA SONU KAPALI MI?a

          Kuveyt Türk, hafta sonları genellikle kapalıdır. Ancak, bankacılık ihtiyaçlarınızı dijital platformlar üzerinden 7/24 gerçekleştirebilirsiniz. Özel hizmet veren bazı şubelerin cumartesi günleri kısa süreliğine hizmet verebildiği durumlar olabilir. Bu bilgilere bankanın resmi internet sitesinden veya müşteri hizmetleri üzerinden ulaşabilirsiniz.

        • 5

          KUVEYT TÜRK RESMİ TATİLLERDE AÇIK MI?

          Resmi tatillerde Kuveyt Türk şubeleri kapalıdır. Ancak, online bankacılık, mobil bankacılık ve ATM'ler gibi dijital kanallar üzerinden birçok işlemi tatil günlerinde de gerçekleştirebilirsiniz. Resmi tatil günlerinde bankacılık işlemleri için dijital hizmetleri kullanmanız tavsiye edilir.

        • 6

          KUVEYT TÜRK HAKKINDA

          Kuveyt Türk (tam adı: Kuveyt Türk Katılım Bankası AŞ), 16.12.1983 gün ve 831/7506 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı'nın tespit ettiği esaslara uygun olarak faaliyet göstermek üzere 1989 yılında Özel Finans Kurumu statüsünde kurulmuştur. Özel Finans Kurumları'nın faaliyetleri, 1999 yılında Bankacılık Kanunu kapsamına girinceye kadar geçen süreçte bir yanda Bakanlar Kurulu Kararı, diğer yanda Merkez Bankası ve Hazine Müsteşarlığı'nın tebliğleri ile yürütülmüştür. 1999 yılı Aralık ayından itibaren diğer Özel Finans Kurumları gibi Kuveyt Türk de 4389 sayılı Bankacılık Kanunu'na tâbi hale gelmiştir. Mayıs 2006'da unvanı, Kuveyt Türk Katılım Bankası AŞ olarak değişmiştir.

          Kuveyt Türk’ün sermayesinin %62,24’ü Kuveyt Finans Kurumu’na (Kuwait Finance House), %18,72’si Vakıflar Genel Müdürlüğü’ne, %9’u Wafra Uluslararası Yatırım Şirketi'ne, %9’u İslam Kalkınma Bankası’na ve %1,04’ü diğer ortaklara aittir.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa