Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Merak Edilenler KOSGEB çalışma saatleri 2019: KOSGEB saat kaçta açılıyor, saat kaçta kapanıyor? - Merak Edilenler Haberleri

        20 Nisan 1990 tarihinde kurulan Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB), Türkiye'deki küçük ve orta ölçekli işletmelerin ekonomideki rolünü, etkinliğini, rekabet güçlerini artırmak ve sanayide entegrasyonu ekonomik gelişmelere uygun biçimde gerçekleştirmek amacıyla kurulmuş bir kamu kurumudur.

        Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'na bağlı bir kuruluş olan KOSGEB'in; sanayide, araştırma ve geliştirme faaliyetlerinin desteklenmesi ve faaliyetlerin uygulanması için teknoloji merkezleri, teknoparklar, danışmanlık merkezleri, enstitüler ve benzeri birimlerin kurulmasını sağlamak, işletmelerin yatırım, üretim, yönetim ve planlama konularında bilgi ve beceri yönünden güçlenmelerini ve gelişmelerini sağlamak başlıca görevleridir.

        REKLAM

        KOSGEB ÇALIŞMA SAATLERİ 2019

        KOSGEB, hafta içi mesaiye sabah 08:00’da başlar ve 12:00’a kadar çalışmaya devam eder. 12:00’da öğle molası veren KOSGEB, 13:00’da tekrar mesaiye başlar ve akşam kapanış saati olan 17:00’a kadar devam eder. Hafta sonu Cumartesi ve Pazar günleri hizmet vermez.

        KOSGEB ayrıca, dini ve milli bayramlarda da kapalıdır.

        KOSGEB müşteri hizmetleri çağrı merkezi numarası 444 1 567'dir. Çağrı merkezi 08:00 ile 19:00 saatleri arasında hizmet vermektedir.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa