Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Merak Edilenler Emekli ikramiyesi ne zaman verilecek ve ne kadar yatacak? Bağ-Kur ve SGK 2022 Kurban Bayramı ikramiyesi 1500 TL olacak mı ve ek zam gelir mi? - Merak Edilenler Haberleri
        • 1

          Kurban Bayramı 2022 öncesi geri sayım sürerken emekliler Kurban Bayramı ikramiyesinin ne zaman yatacağını merak edip araştırıyor. Peki, Emekli Kurban Bayramı ikramiyesi ne zaman yatacak? Emekli Kurban Bayramı ikramiyesi ne kadar? İşte merak edilip araştırılan sorunun cevabı...

        • 2

          KURBAN BAYRAMI İKRAMİYESİ NE ZAMAN YATACAK?

          Koronavirüs sebebiyle pek çok kişi geçim derdine düşerken, bayramlarda verilen ikramiyeler bir nebze de olsa emeklinin yüzünü güldürüyor. 9 Temmuz’da Kurban Bayramı’nın birinci günü olacağından geçen sene ödenen ikramiye tarihlerine göre bu sene 1 Temmuz ile 8 Temmuz arasında ikramiyelerin verilmesi bekleniyor. Şu anda resmi makamlardan net bir tarih gelmese de bu tarihler arasında ikramiyenin yatırılması bekleniyor.

        • 3

          BAYRAM İKRAMİYELERİNE ZAM GELİR Mİ?

          Emeklilere 2018 yılında ödenmeye başlanan emekli ikramiyesi 3 dönemdir bin TL olarak yatırılmıştı. 2021 yılında ise 100 TL zam yapılarak bu rakam 1100 TL yapıldı. Zam yapıldığı için yeniden bir zam yapılması resmi kaynaklarda açıklanmadı. Emeklilere Kurban ikramiyesinin 12 Temmuz ve 16 Temmuz arasında 1100 TL olarak hesaplarına yatırılması bekleniyor. Ödemelerin net tarihi ise önümüzdeki günlerde belli olacak.

          Kurban bayramı ikramiyesi ne zaman verilecek? Bayram ikramiyelerine zam gelir mii

        • 4

          YENİ EMEKLİ OLANLAR BAYRAM İKRAMİYESİ ALABİLİR Mİ?

          Çiçeği burnunda emekliler Kurban Bayramı’nda verilecek olan ikramiyeden yararlanıp yararlanamayacağını merak ediyor. Onlara güzel haberi verelim. Yeni emekliler de Kurban Bayramı’nda yatırılacak olan 1100 TL’yi hesaplarında görebilecek. Temmuz ayı sonuna dek emekli aylığı bağlanan vatandaşlar da yine Kurban Bayramı ikramiyesini alacak.

        • 5

          KURBAN BAYRAMI NE ZAMAN?

          2022 yılında Kurban Bayramı'nın 1. günü 9 Temmuz 2022 tarihinde idrak edilecekken, 12 Temmuz ise bayramın son günü olacak.

        Haberi Hazırlayan: Mehmet Kerem Hançer
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa