Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        DİYARBAKIRve Mardin sınırında çıkan anız yangınında hayatını kaybeden 11 kişiden amca Ubeydullah Buğdaycı (30) ile yeğeni Abdurrahman Buğdaycı (15), yan yana toprağa verildi. 

        Çınar ilçesine bağlı kırsal Köksalan Mahallesi’nde dün 22.00 sıralarında anız yangını çıktı. Rüzgarın etkisiyle yangın, Mardin’in Mazıdağı ilçesine bağlı kırsal Yücebağ ve Yetkinler mahallelerine de sıçradı. Yangında 11 kişi hayatını kaybederken, 78 kişi dumandan etkilendi. 6 kişinin ise hastanelerdeki tedavileri sürüyor. Hayatını kaybedenlerden 4 çocuk babası amca Ubeydullah Buğdaycı ile yeğeni Abdurrahman Buğdaycı’nın cenazeleri, Adli Tıp Kurumu’nda yapılan otopsi işlemlerinin ardından Köksalan Mahallesi’ne getirildi. Burada kılınan cenaze namazının ardından amca ve yeğen, mahalle mezarlığında gözyaşları arasında toprağa verildi. Yakınları ise siniri krizi geçirdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Diyarbakır İlçeleri
        Tüm Diyarbakır Haberleri
         Diyarbakır

        Diyarbakır

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa