Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Diyarbakır Spor Diyar 3 puan peşinde! - Futbol Haberleri

        Nezat Türker, yaptığı açıklamada, pazar günü kendi sahalarındaki Mersin İdmanyurdu maçının cezaları nedeniyle seyircisiz oynanacağını belirtti. Mersin İdmanyurdu maçı hazırlıklarına bugün yaptıkları çalışmayla başladıklarını belirten Türker, şöyle dedi:

        ''Geçen hafta deplasmanda oynadığımız Altay maçının kadrosunda 3 oyuncu dışında tüm oyuncular A2 Ligi takımında yer alan oyuncularımızdı. Buna rağmen oyuncularımız maçtan bir puanla ayrıldılar. Ancak lig sonuncusu olduğumuz için kümede kalma mücadelesi veriyoruz. Bu nedenle kümede kalmak için tüm maçlara 3 puan parolasıyla çıkacağız. Mersin İdmanyurdu maçından galibiyetle ayrılma hedefindeyiz. Bu kadroyla bunu başarmak kolay olmayacak ama bunun için elimizden gelen tüm çabayı sarf edeceğiz. Sahamızda oynayacağımız Mersin İdmanyurdu maçında cezalı Ergun yer almayacak. Hafif sakatlığı bulunan Volkan'ın ise maçta yer alacağını tahmin ediyoruz.''

        KONGRE ÇARŞAMBA GÜNÜ

        Bu arada, Çetin Sümer başkanlığındaki yönetimin bir süre önce aldığı olağanüstü genel kurul kararının ardından 2 Şubat günü Ziya Gökalp Spor Salonunda yapılması gerekirken yeterli çoğunluk sağlanamadığı için ertelenen kongre çarşamba günü yapılacak.

        Kongrede yönetimin kayyuma kalması bekleniyor.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa