Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Saray'ın yeni prensi! - Galatasaray Haberleri

        Hagi, vatandaşının transferine ‘olmazsa olmaz’ gözüyle bakıp alınması için ‘Ah’ çekerken yönetim bu oyuncuyu 3. alternatif olarak görüyor. Ancak Stuttgart’ta forma giyen golcü için pazarlıklar resmen başladı!

        Galatasaray’da devre arası hazırlık kampı başladı ancak sezonun ilk yarısında en çok ihtiyaç duyulan forvet oyuncusu hâlâ gelmedi. İşte bu sebeple sıkıntısını dile getiren Rumen teknik adam Gheorghe Hagi, yönetime önerdiği ilk iki

        sıradaki golcüler alınmayınca rotayı C şıkkına yazdığı isimlere yöneltti.

        Almanya’nın Stutgart takımında forma giyen Ciprian Marica’nın alınmasını çok isteyen Hagi, Formica ve Biglia’nın transferini noktalamaya çalışan yönetime yeni hedef olarak bu oyuncuyu gösterdi. Hagi’nin isteği üzerine harekete geçen Sarı-Kırmızılı yöneticilerin, Alman kulübü ile pazarlıklara başladıkları ve bu oyuncu için istenen 5 Milyon Euro’luk bonservis bedelini indirmeye çalıştıkları öğrenildi. Rumen oyuncuyu transfer ederek gol yollarındaki sıkıntıyı çözmeyi hedefleyen Gheorghe Hagi’nin bastırmasıyla Sarı-Kırmızılılar hareketlenirken bu konudaki en büyük handikap yöneticilerin Marica’ya 3. alternatif olarak bakıyor olması...

        Yönetim, yapmayı planladığı üç transferde nokta atışı yaparak ihtiyaçları doğrultusunda futbolcuları renklerine bağlamayı planlıyor.

        PODOLSKİ VE GOVOU DA VAR

        Sarı-Kırmızılı kulüp yönetimi yabancı transfer listesinde Podolski ve Sidney Govou gibi isimleri de bulunduruyor. Ancak Galatasaraylı yöneticiler, bu isimler için istenen bedeli oldukça yüksek bulması sebebiyle ister istemez Marica ismine daha sıcak bakıyor.

        HTSPOR / Erhan TELLİ

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa