Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

Yaklaşan yeni yılla birlikte, yeni bir görünüme kavuşmak, daha bakımlı, daha genç görünmek ve yenilenmek pek çok kişinin isteği...

Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Op Dr. Ayşegül Sivri yılbaşı gecesi ve yeni bir yıl için şimdiden önlem almak gerektiğini vurgulayarak, yılbaşı gecesi göz kamaştırıcı ve mükemmel görünmenin ufak dokunuşlar ile mümkün olduğunu belirtti.

Hangi uygulamalar yapılabilir?

"Yılbaşı gelmeden uygulanacak birkaç kombine tedavi ile çok kısa sürede daha genç ve daha bakımlı görünebiliriz" diyen Op. Dr. Ayşegül Sivri, uygulanabilecek yöntemler arasında botoks, dolgu, gözaltları için ışık dolgusu, yüz askılama ve kaş kaldırma, gençlik aşısı denilen PRP tedavisi ve saç mezoterapisini anlattı.

BOTOKS

"Direkt olarak kırışıklıkları hedef alan bir yöntemdir ve uygulama sonrası daha parlak ve aydınlık bir cilde kavuşabilirsiniz " diyen Op. Dr. Ayşegül Sivri aynı zamanda ağrısız ve acısız uygulanan, yaklaşık 15 dakika süren bir işlem olduğunun altını çizdi. Sivri, estetik kaygılar ve daha genç görünmek için botoks yapılabileceği gibi aşırı terleme için de botoksun bir seçenek olduğunu ekledi.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ