Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü, Malatya ve çevresinde kavurucu sıcakların etkili olduğunu, başta yaşlılar, çocuklar ve kronik rahatsızlığı olan vatandaşların sıcak çarpmasına karşı dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda uyardı.

        Meteoroloji 13.Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Malatya, Elazığ, Bingöl, Adıyaman ve Tunceli’de hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin 3 ila 6 derece üzerinde seyretmesinin devam ettiği bildirildi.

        Sözü edilen illerde hafta sonuna kadar sıcaklığın mevsim normallerinin 3 ila 6 derece üzerinde seyretmesinin devam edeceği tahmin ediliyor.

        Yaşlı ve hastalara uyarı

        Bu arada, güneş ışınlarının dik geldiği 11.00 ile 16.00 saatleri arasında başta yaşlılar, çocuklar ve kronik rahatsızlığı olan vatandaşların sıcak çarpmasına karşı dikkatli ve tedbirli olmaları gerektiği kaydedildi.

        Üreticiler dikkat

        Diğer yandan, üreticilerin de bahçelerinde sulama ve ilaçlamayı gündüz sıcak saatler dışında akşam saatlerinde yapmaları önerildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Malatya İlçeleri
        Tüm Malatya Haberleri
         Malatya

        Malatya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa