Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti Tire İlçe Başkanı Kadir Uğurlu, Tire Hükümet Konağının yakında hizmete açılacağını bildirdi.

        Uğurlu, yaptığı yazılı açıklamada, Tire Hükümet Konağının tamamlanmasıyla 11 kurumun tek çatı altında hizmet vereceğini belirtti.

        Tireli vatandaşların resmi işlemlerini aynı binada konforlu bir şekilde yapabileceğini aktaran Uğurlu, şunları kaydetti:

        "Hükümet Konağımız çok yakında hizmete açılacak. Özellikle yaşlı ve engelli vatandaşlarımız Tapu Müdürlüğünde merdiven çıkmakta zorluk yaşıyorlardı. Bundan böyle hizmetlerimizi tek çatı altında sürdüreceğiz.Tire için aşkla ve şevkle hizmet etmeye devam ediyoruz. Amacımız gelecek nesillere daha yaşanabilir bir kent bırakmak. Bu süreçte Hükümet Konağımızın yapımında emeği geçen Kaymakamlarımız başta olmak üzere İzmir İl Başkanımız Bilal Saygılı, İzmir Milletvekillerimiz ve Bakanlarımıza teşekkür ediyoruz."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa