Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Hülya Avşar'dan o soruya esprili yanıt: Çok ayıp! - Magazin haberleri
        • 1

          Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; Tatil için gittiği Ayvalık'tan İstanbul'a dönen şarkıcı ve oyuncu Hülya Avşar, önceki gün Etiler'de objektiflere yansıdı.

        • 2

          Neşesi ve kahkahalarıyla Etiler sokaklarını inleten Avşar, röportaj sonrası AVM'ye girerek, eksiklerini almak istedi. Ancak Hülya Avşar, maske takmadığı için güvenlik engeline takıldı. Ünlü isim, görevlilerden maske aldıktan sonra alışveriş merkezine girebildi.

        • 3

          "DEDİKODU YOKSA KAHVE DE YOK"

          Muhabirlerle sohbet eden Avşar, "Sizi özlemişim. Uzun zamandır sizi görmüyorum. Şu kameraları kapatın da biraz dedikodu anlatın bana. Hatta bir kahve ısmarlayayım size ama dedikodu yoksa kahve de yok." diyerek, herkesi gülümsetti.

        • 4

          "O HER ŞEKİLDE SAHNEYE ÇIKAR"

          Türkücü İbrahim Tatlıses'in 13 yıl aradan sonra sevenleriyle buluşacağı hatırlatılan Hülya Avşar, "O her şekilde sahneye çıkar." ifadelerini kullandı.

        • 5

          "SAHNELERİ ÖZLEMEDİM"

          Gazetecilerin, "Sahneleri özlediniz mi?" sorusuna şaşırtan bir cevap veren Avşar, "Hayır, sahneleri özlemedim. Doğru düzgün sahne mi var? Şimdikilere 'Sahne' diyemiyorum ben. 'Lokal' desem daha doğru olur." diye konuştu.

          Yakın zamanda müzikal projesiyle sevenleriyle buluşacağını belirten Hülya Avşar, "O kadar içime sinen bir iş oldu ki... Şu an müzikal oyunuma odaklanmış durumdayım. 7-8 aydır onunla ilgili çalışmalarım sürüyor." dedi.

        • 6

          O SORUYA ESPRİLİ YANIT: ÇOK AYIP!

          Muhabirlerin, "Hayatınızda birisi olduğu söyleniyor..." sözleri üzerine esprili bir açıklama yapan Avşar, "Bir kişi' diye mi konuşuluyor? Çok ayıp..." diyerek, kahkaha attı.

        • 7

          "GENÇLERLE KIYASLAMAK HOŞ OLMUYOR"

          Sosyal medyada yayınladığı iddialı pozları hakkında da konuşan ünlü isim, "Ben fotoğraf koydukça siz 'Genç kızlara taş çıkardı' başlığı atıyorsunuz. Herkesin kendi yaşına bakması gerek. Gençlerle kıyaslamak hoş olmuyor." ifadelerini kullandı.

          "Siz gazeteci olsanız o fotoğraflara ne başlık atardınız?" sorusuna da yanıt veren Hülya Avşar, "Güzel kadın' başlığını atardım." şeklinde konuştu.

        • 8

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa