Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Teknoloji Merak Edilenler Gmail'de oturum açma: Gmail hesabına giriş linki... - Teknoloji Haberleri

        Eposta adresleri dijital kimliklerimiz haline geldi. Google'ın mail uygulaması Gmail en çok tercih edilenlerden. Özellikle Google'ın tüm hizmetlerinde Gmail ile bağlantılı çalışması da bunda büyük etken. Gmail hesabı aldıktan sonra eğer mailinize uygulama üzerinden(mobil) bakmıyorsanız arama motoru Google'ı kullanarak Gmail hesabınıza ulaşabilirsiniz. Peki Gmail'e nasıl giriş yapılır? İşte Gmail'de oturum açma işlemleri...

        GMAİL GİRİŞ SAYFASI: https://accounts.google.com/ServiceLogin?hl=tr&service=mail

        GMAİLDE OTURUM AÇMA

        Gmail e postalarınızı ister masaüstünden ister mobilden istersenizde tabletten takip edebilmenizi sağlar. İOS ve Android uyumu sayesinde mail kutunuza hızlıca erişebilir mail adresinizi telefonunuza tanımlayabilirsiniz. Gmail kullanıcıları giriş yapma işlemi yaparken 'hesap' bölümüne girerek nasıl Gmail'e döneceklerini bilmiyorlar. Aslında bunun sebebi Google Hesabı, Gmail adresi ve Google+ Profilinin birlikte verilmesidir.

        Eğer aynı sorunu yaşıyorsanız, Google hesabınızı açtıktan sonra açılan sayfanın üst kısmındaki mektup şeklindeki gmail işraetine tıklamalısınız. Bölgece mailiniz otomatik olarak açılacaktır. Eğer şifrenizi kaydederseniz Google sizi tanıyacak ve her seferinde şifre bildirmenize gerek kalmayacaktır. Gmail hesabınız ile Google'ın birçok özelliğinden de faydalanabileceğinizi bilmelisiniz.

        REKLAM
        .png
        .png

        GMAİL HESABINA GİRİŞ YAPMA İŞLEMİ

        Gmail hesabınızı açarken kafanızı karıştıracak iki durumla ilgili aşağıdaki bilgilendimelerden faydalanabilirsiniz...

        - Açılan sayfada başka hesap görünüyorsa kendi mailinizi açmak için 'Başka bir hesap kullan'ı tıklayın.

        - Oturum açma sayfası yerine Gmail ile ilgili açıklamaların bulunduğu bir sayfa görüntülenirse sayfanın sağ üst köşesindeki Oturum Aç seçeneğini tıklayın.

        Haberi Hazırlayan: Haktan Demir
        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa