Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar
Haberler Yerel Haberler Gaziantep Haberleri

Özel SANKO okullarından velilere bilgilendirme toplantısı

(Fotoğraflı)

GAZİANTEP (İHA) - Özel Sanko Okullarında, ana sınıfı ve ilkokul 1. sınıf öğrencileri velilerine yönelik, veli bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Abdulkadir Konukoğlu Kültür ve Spor Merkezinde düzenlenen törende konuşan Özel Sanko İlkokulu Müdürü Hülya Bingül, Özel Sanko İlkokulu olarak güçlü, başarılı, hayata hazır ve mutlu çocuklar yetiştirmek için var güçleriyle çalıştıklarını söyledi. Bingül, öğrencilere, geleceklerini oluşturmaları konusunda destek olacak, takım çalışması, uyum becerisi, girişimcilik,çok yönlü olma yeteneği gibi 21. yüzyılın gerektirdiği bilgi ve becerileri kazandırmayı amaçladıklarını belirtti. Bingül, "Programlarımızın önemli bir kısmını oluşturan akademik çalışmalarımızın yanı sıra, her kademede uyguladığımız sosyal sorumluluk projeleriyle çocuklarımızın çevrelerine karşı sorumluluk ve duyarlılık kazanmalarını öngörüyoruz. Çocuklarımızı sosyal, sportif ve sanatsal alanlarda yetiştirmek için fırsatlar oluşturuyoruz" dedi. Okul - veli işbirliğine çok önem verdiklerine dikkat çeken Bingül, "Çocuklarımız büyürken onlardaki gelişimi fark ederek güçlü yönlerini keşfetmek, geliştirilmesi gereken alanlarda doğru zamanda doğru desteği vermek hayati bir önem taşıyor" ifadelerini kullandı. Bingül, "Bu nedenle çocuklarımızla ilgili objektif geri bildirim, gözlem ve önerilerimizi paylaştığımız bu süreçteki en önemli destekçilerimizden biri olan velilerimizle işbirliğimiz, olmazsa olmazlarımızdandır" dedi.

Toplantı, ana sınıfları ve 1. sınıfların öğretmenlerinin kura ile belirlenmesiyle sona erdi.

(LO-SD-Y)

06.09.2016 09:42:28 TSI

NNNN

Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

Tüm Yerel Haberler
Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
Günün Önemli Manşetleri