Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Düzce Üniversitesi (DÜ) tarafından düzenlenen "DÜFEST 2024 Öğrenci Festivali"nin açılışı yapıldı.

        Vali Selçuk Aslan, 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'ndaki açılış töreninde yaptığı konuşmada, üniversite tarafından düzenlenen festivalin, kültürel iklimin gelişmesi ve sahiplenme duygularının artması açısından önemli olduğunu vurguladı.

        Bilim, kültür ve sanatın içe içe olduğu organizasyonda, kentin sanayi ve sivil toplum kuruluşları ile kamu kurumlarının stantlarının bulunduğunu aktaran Aslan, 5 gün sürecek festivalde öğrencilerinin güzel hatıralar biriktireceğini ve faydalı fırsatlar elde edeceğini anlattı.

        DÜ Rektörü Prof. Dr. Nedim Sözbir de DÜFEST 2024'ün açılışında bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

        Organizasyonun sadece eğlence odaklı olmadığını, teknolojik, bilimsel ve kültürel etkinliklere de ev sahipliği yapacağını belirten Sözbir, festivalin bilgi ve öğrenme açısından da öğrencilere yeni fırsatlar sunacağını kaydetti. ​​​​​​​

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Düzce haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Düzce Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Düzce İlçeleri
        Tüm Düzce Haberleri
         Düzce

        Düzce

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa