Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        EŞİZONGULDAK'TA TOPRAĞA VERİLDİ

        Çorum'un Sungurlu ilçesinde takla atan otomobilde meslektaşı olan eşi, polis memuru Filiz Mutlu Kudu ile birlikte hayatını kaybeden polis Kahraman Kudu'nun (51) cenazesi memleketi Zonguldak’a getirildi. Polis memuru için İnağzı Mahallesi’nde Hz. Hüseyin Camisi’nde tören düzenlendi. Törene protokol üyeleri, Kudu’nun yakınları ve polis teşkilatından mesai arkadaşları ile görevliler katıldı. Anne ve babalarının öldüğü kazadan hafif yaralı şekilde kurtulan Elif Su (6) ile Berrin Su Kudu (8) babalarının tabutu başında gözyaşı döktü. Kudu, kılınan cenaze namazının ardından aile mezarlığında toprağa verildi.

        HASTANE ZİYARETİNDEN DÖNÜYORLARMIŞ

        Kahraman Kudu’nun ailesiyle beraber Ankara’da kalp ameliyatı olan annesini ziyaret ettiği ve görev yerleri Giresun'a dönerken kaza yaptıkları öğrenildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Zonguldak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Zonguldak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Zonguldak İlçeleri
        Tüm Zonguldak Haberleri
         Zonguldak

        Zonguldak

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa