Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Son dakika! Sosyal medya serserisi Reynmen gazetecilere saldırdı - Magazin haberleri 2019

        Son yıllarda ortaya çıkan sosyal medya figürlerinden kerameti kendinden menkul 'Reynmen' lakaplı Yusuf Aktaş, Habertürk ve Show TV muhabiri Akif Yaman ile SHOW TV kameramanı Volkan Özdemir'e saldırıda bulundu...

        Birkaç yıl önce küfürlü videolar, yaptığı şarkılar ve çektiği çalıntı kliplerle ünlenen Aktaş, İstinye Park çıkışında önce kendisine soru soran gazetecilerin cep telefonlarını gasp etti. Miss Turkey 2013 Güzellik Yarışması'nda ikinci olan Berrin Keklikler ile görüntülenen Aktaş, daha sonragörevini yapan habercileri, "O makineyi alırım, kırarım! İsimleriniz söyleyin, sizi aldıracağım" diyerek tehdit etti.

        Gazetecilerin, “Telefonlarımızı geri vermezsen polis çağıracağız” sözleri üzerine içindeki görüntüleri silerek iade eden Yusuf Aktaş, daha sonra galiz küfürlersavurarak muhabirimiz Akif Yaman’ın üzerine yürüdü ve darp etti. Aldığı darbelerle Yaman’ın kaşı açıldı. Yusuf Aktaş, küfür etmeye devam ederek olay yerinden ayrıldı.

        Habertürk ve Show TV muhabiri Akif Yaman, uğradığı saldırının detaylarını HT Stüdyo'da anlattı...

        Akif Yaman

        GÖZALTINA ALINDI

        Yusuf Aktaş'ın saldırısına uğrayan Akif Yaman, 'darp raporu' alıp polis karakoluna giderek şikayetçi oldu. Polis tarafından gözaltına alınan Reynmen daha sonra karakola götürüldü.

        O BUNU HEP YAPIYOR!

        Bilindiği gibi Yusuf Aktaş'ın "Derdim Olsun" klibinin "Mahna Mahna Killer" isimli kısa filmden çalındığı ortaya çıkmıştı. Eleştirilere “Beğendim, kendi klibimde kullanmak istedim” diye büyük bir pişkinlikle cevap veren Reynmen’in bu kez de ‘Ela’ şarkısının klibinin ise Aynur Aydın’ın "Yenildim Daima" şarkısının klibiyle aynı olduğu iddia edildi.

        MGD’DEN REYNMEN SALDIRISINA KINAMA!

        Magazin Gazetecileri Derneği (MGD), Reynmen olarak kendisini lanse edenYusuf Aktaş’ın, dün gece Habertürk ve Show TV muhabiri Akif Yaman ile SHOW TV kameramanı Volkan Özdemir'e yaptığı çirkin saldırıyı kınadı.

        "DAHA FAZLA POPÜLER YAPMAYIN ARTIK"

        Konserlerinde canlı şarkı söyleyemeyip playback yapan Youtube figürü Reynmen ile ilgili geçen ay sosyal medyada ‘ecenurtrg’ adlı bir kullanıcı da şu iddiaları gündeme getirmişti:

        “Kendisi J Balvin konserinde beraber geldiği arkadaşlarıyla VIP bölümden insanların üstüne bira dökmüş, sigara külü atmıştır. Onunla beraber fotoğraf çekilmek isteyen hayranları ona telefonunu uzattığında işi bitince yere atan bi insan. Reynmeni daha fazla popüler yapmayın artık. Reynmen onu uyardığımda ise bana, 'Sen kimsin ya!' diye defalarca sordu ve sonrasında da küfür etti...”

        YUSUF AKTAŞ KİMDİR?

        Yusuf Aktaş, sosyal medyada Reynmen ismiile öne çıktı. 1995 yılında İstanbul Bağcılar’da dünyaya geldi.Aktaş'ın iki kardeşi var.

        Aktaş, ilköğretimi Ahmet Kabaklı Okulu'nda okurken Fatih Sultan Mehmet İlköğretim okuluna naklini yaptırdı ve ilköğretimi orada tamamladı. Daha sonra Bahçeşehir İMKB Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'nekaydını yaptırdı. Ancak oradan da mezun olmadan Başakşehir Lisesi’ne geçiş yaptı son olarak oradan da ayrılarak açıköğretim lisesinitamamlayabildi.

        REKLAM

        HalenBağcılar’da ikamet eden Yusuf Aktaş, Radyo ve Televizyon Programcılığı okuyan Aktaş, Scorp’ta çektiği küfürlü ve argo videolar ile sosyal medyada gündem olmaya çalışıyor.

        Aktaş, Derdim Olsun ve Ela adlı şarkılarını da YouTube hesabındanpaylaştı. Aktaş'ın Ela adlı parçasının klibinin Aynur Aydın'ın Yenildim Daima klibinden çalıntı olduğu ortayaçıktı. Aynur Aydın'ın klibinin belli bölümlerinde kullanılan küvet ve akvaryum nesnelerinin Reynmen'in klibinde de yer aldığı görüldü. Yusuf Aktaş, klibinin çalıntı çıkmasının ardından konuyla ilgili bir açıklamayapmaya yanaşmadı.

        YouTube ve Instagram hesabından paylaşımlar yapan Reynmen, bu kez SHOW TV muhabiri Akif Yaman'ı darp etmesiyle gündeme geldi.

        BURÇLAR

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa