Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Ünlü oyuncu Wilma Elles evlendi - Magazin haberleri
        • 1

          'Öyle Bir Geçer Zaman ki' dizisinde canlandırdığı 'Caroline' karakteriyle tanınan Wilma Elles, bir süredir birlikte olduğu avukat sevgilisi Mehmet Şah Çelik ile evlendi.

        • 2

          Dün İzmir'in Konak ilçesinde gerçekleşen 20 kişilik nikah törenine 36 yaşındaki Elles'in ikiz çocukları Melodi ve Milat da katıldı. Elles, nikahtan görüntülerini sosyal medya hesabından paylaştı.

          Mehmet Şah Çelik düğün fotoğraflarını, "Seninle olan her şey bana çok güzel geliyor, benim mucizem sensin." mesajını düştü.

        • 3

          Alman asıllı oyuncu Wilma Elles, 2011 yılında iş insanı Kerem Göğüş’le aşk yaşamaya başlamıştı. 2015 yılında da Milat ve Melodi adlı ikizleri dünyaya gelen çift, 2019’da ayrılmıştı.

        • 4

          NAFAKA DAVASI AÇTI

          Elles, ünlü işadamının 7 yıl önceki birlikteliklerinden dünyaya gelen ikiz çocuklarının masraflarını karşılamadığı iddiasıyla mahkemeye başvurmuştu. Mahkeme, Wilma Elles’in davasını kabul etmişti. Mahkeme, her bir çocuk için aylık 770’er Euro’dan toplam 1.540 Euro’nun davalı Kerem Göğüş’ten alınarak ikiz çocuklarına ödenmesine karar vermişti.

        Haberi Hazırlayan: Aytekin Teker

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa