Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Deniz Akkaya için uyuşturucu tespiti talep etti - Magazin haberleri

        Deniz Akkaya'nın kızıyla yaşadığı tartışmayı sosyal medyada ifşa etmesiyle gelişen olaylar büyüyor. Akkaya'nın 16 yaşındaki kızı A.Ö, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından koruma altına alınmıştı.

        A.Ö'nün babası olan Efe Önbilgin, kızıyla ilgili hukuk mücadelesi başlattı. Önbilgin, önce Deniz Akkaya'ya 1 ay boyunca konuşma yasağı getirdi.

        Deniz Akkaya, dengesini kaybetti
        Haberi Görüntüle

        Efe Önbilgin, şimdi de kızının velayetini almak üzere harekete geçti. İstanbul Aile Mahkemesi'nde dava açan Önbilgin, Deniz Akkaya’nın kendi zevkleri uğruna velayet hakkını kötüye kullanarak kızının psikolojik ve fiziksel bütünlüğünü tehlikeye attığını öne sürdü.

        REKLAM

        Dava dilekçesinde Deniz Akkaya'ya uyuşturucu tespiti yapılması da talep edildi;

        “Deniz Akkaya, mesleği gereği yurt dışında yaşayan Efe Önbilgin’in kızıyla iletişim araçlarıyla dahi iletişim kurmasını bilinçli eylemleriyle engellemiştir. Efe Önbilgin, Akkaya’nın engellemelerine rağmen çocuğuyla İngiltere ve Fransa’da görüşmüştür. Akkaya kendi özel hayatını kısıtladığını kızına sürekli söylemekte ve bu nedenle kızını sık sık yaşlı ve hasta olan dedesinin evine göndermektedir. Deniz Akkaya, 'burnu sürtsün diye kendim teslim ettim çocuk esirgemeye' diyecek kadar şuurunu kaybetmiş durumdadır. Deniz Akkaya’nın uzun yıllardır uyuşturucu madde kullandığı duyumlarını da almış bulunmaktayız. Akkaya’nın Adli Tıp Kurumu’na sevki yapılarak uyuşturucu kullanıp kullanmadığının tespitini istiyoruz. Çocuğa bakmanın ağır bir yük olduğunu açıkça söyleyen ve Efe Önbilgin’in babalık görevini yapmasını sürekli engelleyen Deniz Akkaya, velayet görevini kötüye kullanmıştır. Londra’da son derece rahat bir hayatı olan Efe Önbilgin, kızına maddi-manevi tüm desteği vakfetmeye hazırdır. Akkaya’nın çocuğun üstün yararını hiçe sayan ve ona açıkça zarar veren eylemleri nedeniyle velayetin bizzat Türkiye’ye gelerek almaya hazır olan Efe Önbilgin’e verilmesini istiyoruz.”

        Deniz Akkaya'dan yeni iddialar
        Haberi Görüntüle
        İfşaları yasaklandı
        Haberi Görüntüle
        Uzmanlar ne diyor: Onarılması çok güç bir yara açtı
        Haberi Görüntüle
        ÖNERİLEN VİDEO

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa