Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor 2018 Dünya Kupası Uruguay Uruguay Teknik Direktörü Tabarez'den Muslera açıklaması! - 2018 Dünya Kupası Haberleri

        Çeyrek finale kadar oynadığı tüm karşılaşmaları kazanan Uruguay, Rusya'da düzenlenen 2018 Dünya Kupası'nda sakat olan Edinson Cavani'siz çıktığı mücadelede Fransa'ya 2-0'lık skorla boyun eğdi. Maçta ilk golün asistini yapan Antoine Griezmann, ikinci golü attı ve bu golde Muslera'nın yaptığı hata gündeme oturdu. Uruguay Milli Takım Teknik Direktörü Oscar Tabarez, karşılaşma sonrasında değerlendirmelerde bulundu.

        Tecrübeli çalıştırıcı, “Uruguay gibi bir ülke için elbette kötü hissettirecek bir yenilgi. Ama şimdi ileriye bakmaya ihtiyacımız var. Futbolun çok önemli ülkeleri bu turnuvaya çoktan veda etti” ifadelerini kullandı.

        REKLAM

        "OYUNCULARIMLA GURUR DUYUYORUM"

        Oyuncularıyla gurur duyduğunu söyleyen Tabarez, “Sadece hiçbir şey yapmayanlar hata yapmaz. Maçtan sonra bütün oyuncularımla konuştum ve onlarla gurur duyduğumu, kafalarını dik tutmaları gerektiğini söyledim. Onlara karşı hiçbir kötü şey söylemedim” dedi.

        MUSLERA'YA SAHİP ÇIKTI!

        Muslera hakkında açıklama yapan 71 yaşındaki teknik adam, “Hepimiz gördük ki çok sıradan bir gol olmadı. Ama Muslera şimdiye kadar yakaladığız başarılarda hep kilit rol oynadı” şeklinde konuştu.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa