Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tokat’ın Turhal İlçesinde soğuk kış günlerinde belediyeye sığınan güvercinlere sahip çıkan belediye çalışanları “ Onlar bizim mesai arkadaşımız” dedi.

        Turhal Belediyesi olarak siz yeryüzündekilere merhamet edin ki semalarda bulunanda size merhamet etsin hadisini ilke edindiklerini ifade eden Basın yayın personeli Aykut Zor, "Turhal Belediyesi olarak ilçemizde yaşayan tüm canlılara merhamet duygusuyla hizmet ediyoruz. Her zaman yaptığımız gibi bu günde soğuk kış günlerinde yiyecek bulmakta zorlanan güvercin dostlarımız için pencerelerimizin önüne yemler ve buğday taneleri bırakıyoruz. Güvercinler bizim mesai arkadaşımız bizler gibi buradalar bizler evlerimize gittiğimizde binamızın bekçisi onlar. Bir yandan belediyemize sahip çıkarken bir yandan da çalışma tempomuza eşlik ediyorlar ve bizlere de terapi gibi geliyor onlar ile eğlenmiş oluyoruz” dedi

        Turhal da son yılların en soğuk kış günlerinin yaşandığını belirten Belediye çalışanı Serkan Aytan, “Turhalımız da son yılların en soğuk kış mevsimi yaşanıyor, Belediye olarak sokak hayvanlarına yiyecekler bırakıyoruz, onları elimizden geldiği kadar tok tutmaya çalışıyoruz. Aynı zamanda çatılarda, pencere önlerinde olan güvercin dostlarımızda var. Güvercinleri de elimizden geldiği kadar yemliyoruz, besliyoruz hatta acıkanlar arada camları tıklatıyorlar o kadar yakın bir bağ oldu aramızda nihayetinde rabbimizin bizlere emaneti, elimizden gelenin en iyisini yapmak için çalışıyoruz” diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tokat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tokat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Tokat İlçeleri
        Tüm Tokat Haberleri
         Tokat

        Tokat

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa