Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sivas’ın Koyulhisar ilçesi Eğriçimen Yaylası'nda bulunan Kurbağalı Göl'den yayılan kurbağa sesleri tüm yaylayı kaplıyor.

        Koyulhisar ilçesine 17 kilometre uzaklıktaki Eğriçimen Yaylası doğal güzelliği kadar içinde bulundurduğu Kurbağalı Gölü'yle de dikkat çekiyor. Gölde bulunan yüzlerce kurbağa çiftleşme döneminde olduğundan dolayı yoğun bir ses çıkarıyor. Kurbağa sesleri tüm bölgede duyuluyor.

        “Sabaha kadar bu kurbağa seslerini duyabiliyoruz”

        İhsan Canik, sabaha kadar kurbağa sesleri duyduklarını belirterek, “Bu gölümüzde bu sene kurbağalar çok yoğun. Çok güzel sesler çıkartıyorlar. Bazen çok dinlendirici, bazen ise çok rahatsız edici olabiliyor. Evimiz de 100 metre ileride. Sabaha kadar bu kurbağa seslerini duyabiliyoruz. Yoğun bir ses var ama herhalde bu mevsim için geçerli, çünkü daha sonra azalıyor. Çiftleşme dönemi olabilir” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sivas haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sivas Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Sivas İlçeleri
        Tüm Sivas Haberleri
         Sivas

        Sivas

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa