Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sivas'ta Yumurtatepe Bölge Parkı hizmete açıldı.

        Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Emek Mahallesi'nde 55 dönümlük arazide oluşturulan parkın açılış töreninde konuşan Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, şehre değer katacak eserleri ve hizmetleri kente kazandırdıklarını belirtti.

        Yumurtatepe Bölge Parkı'nın Emek, Diriliş, Tuzlugöl ve Esentepe mahallelerinin sakinlerine hizmet vereceğini aktaran Bilgin, "İçerisinde kütüphane ve heyecan merkezi olarak hizmet verecek kültür merkezi, kapalı alanları, 6 farklı çocuk alanı, futbol, basketbol ve voleybol sahaları, egzersiz aletleri bulunan spor alanları ve 1500’e yakın nitelikli ağacın bulunduğu parkımız ilimize hayırlı uğurlu olsun." ifadelerini kullandı.

        Sivas Vali Yardımcısı İhsan Maskar, AK Parti Sivas Milletvekilleri Hakan Aksu ve Rukiye Toy da parkın hayırlı olmasını diledi.

        Konuşmaların ardından parkın açılışı gerçekleştirildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sivas haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sivas Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Sivas İlçeleri
        Tüm Sivas Haberleri
         Sivas

        Sivas

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa