Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Sigorta Trafik Doğa Sigorta'dan poliçe yaptıranlara Galatasaray basketbol maçları ücretsiz - Sigorta Haberleri
        .png
        .png

        GalatasarayErkek Basketbol Takımı’nın isim ve forma ön sponsoru Doğa Sigorta oldu. Bu sponsorluk nedeniyle Türk Telekom Stadyumu'ndadüzenlenen basın toplantısında konuşan DoğaSigorta CEO'su Nihat Kırmızı "Belirli bir tutarın üstünde poliçeyi Doğa Sigorta'dan yaptıranlara Galatasaray basketbol maçları için bilet vereceğiz. Böylece maçları izlemeye gelen seyirci sayısını da artırmış oluruz" diye konuştu. Galatasaray'ın Türkiye'yi yurtdışında en iyi tanıtan kulüp olduğunu belirten Kırmızı, "Bu da başarı ile mümkün oldu. Doğa sigorta da başarılı bir marka. Bu iki başarılı kurumun bir araya gelmesi bizi heyecanlandırdı. Galatasaray ve Doğa Sigorta markaları uzun yıllar bir arada olacak. Bu işbirliğinin sonsuza kadar sürmesi istiyoruz" dedi.

        REKLAM

        İmza törenineGalatasaraySpor Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, Doğa Sigorta Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Kırmızı, Başkan Vekili Nabi Kırmızı,GalatasarayBaşkan Yardımcısı Yusuf Günay, Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Cansever ve basketbol takımının teknik heyeti ile oyuncular katıldı.

        BU DAVRANIŞ UNUTULMAZ

        Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz de Türkiye ekonomisininiçinde bulunduğu zor duruma dikkat çekerek bu nedenle sponsorlukların da azaldığını belirterek "Bu zor durumda eğer kişi ve kurumlarda vefa duygusu varsa bu davranış unutulmaz" dedi.Basketbol şubesinde küçülme olmadığını ve kendi kendine yetme durumu olduğunu vurgulayan Mustafa Cengiz, “Bunu küçülme olarak algılayanlar oldu. Küçülme yok. Ama harcamalarınızı kısmanız gerekir. Savurgan olamazsınız. Birikiminizi savuramazsınız. Harcamaları kısıtladık. Geçen yıl erkek basketbol takımının maliyeti 5.4 milyon Euro'ydu. Bugün ise maliyet 2.5 milyon Euro. 2 kattan fazla bütçe daralması yapmışız. Başarı noktasında ise tam tersi bir durum var. Geçen sene aynı dönemde 10., bu sene 5. sırada bulunuyor. Geçen yıl küme düşmemeye oynadık. Demek ki para her şey değilmiş. Kadın basketbolunda geçen yıl maliyeti 1.4 milyon Euro, bu sene ise 0.9 milyon Euro. Geçen yıl 9., bu yıl 6. sırada bulunuyor. Bundan ibret alınması gereken çok şey var.Galatasaray’ın şampiyon olmaması bizi tam anlamıyla mutlu etmez.Galatasaraybirincilerin, şampiyonların sponsorları olacaktır” diye konuştu.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa