Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SAKARYA'nın Sapanca ilçesi 9 günlük Kurban Bayramı tatilinde Türkiye'nin dört bir yanından gelen tatilcilerin akınına uğradı. İlçenin 46 bin 80 olan nüfusu bayram tatilinde yaklaşık 200 bine çıktı.

        Kurban Bayramı tatilinde vatandaşlar Sapanca’ya akın etti. Nüfus müdürlüğü kayıtlarına göre 46 bin 80 kişinin yaşadığı ilçenin nüfusu, tatilcilerin gelmesiyle birlikte yaklaşık 200 bine çıktı. İstanbul'a yakınlığı sebebiyle tercih edilen Sapanca’da sahiller, parklar, konaklama ve ören yerleri doldu. Sapanca Gölü’nde deniz bisikleti ve gezi tekneleri ile gezen tatilciler, karada ise elektrikli bisiklet, fayton ve akülü mini araçları tercih etti.

        Sapanca sahilinde turistlere elektrikli gezi teknesi ile göl turu düzenleyen Suat Erdoğan, ’’Sahile gelen turistlerin bölgeden memnuniyetle ayrıldığını belirterek, "9 günlük tatil süreci güzel bir şekilde geçiyor. Herkesi Sapanca’ya bekliyoruz’’ dedi..

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Sakarya İlçeleri
        Tüm Sakarya Haberleri
         Sakarya

        Sakarya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa