Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        OSMANİYE'de polis, il merkezindeki düğün ve nişan yapılan ikametleri ziyaret ederek, silah atılmaması konusunda bilgilendirme yaptı. Ekipler, ayrıca tüm misafirlerin görebileceği şekilde, düğün alanına 'Silah atmayın, mutluluğunuzu hedef almayın' yazılı pankartlar astı.

        İl Emniyet Müdürlüğü tarafından düğün ve nişan törenleri başta olmak üzere özel günlerde havaya rastgele ateş açılması ve kontrolsüz bir şekilde havai fişek fırlatılmasını önlemek için bir dizi çalışma başlattı. Bu kapsamda  Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından, hafta sonu açık alanlarda düzenlenen düğün ve nişan törenlerinin yapıldığı adresler ziyaret edildi.

        YASAL İŞLEM BAŞLATILACAK

        Üzücü olayların yaşanmaması için düğün sahipleri ve misafirleri bilgilendiren ekipler, özellikle silah atılmaması konusunda uyarıda bulunarak, silah atılması durumunda düğün kasetlerine el konulup yasal işlem başlatılacağı belirtildi. Silahsız düğün konusunda tüm vatandaşların üzerine görev düştüğünü belirten polisler, her yıl çok sayıda kişinin düğün magandalarının silahlarından çıkan kurşunların hedefi olduğunu, mutluluk ve sevinç gösterisi adı altında yapılan bu davranışın, başkalarının ömür boyu acı çekmesine neden olabileceğini vurguladılar. Düğün sahipleri ise yapılan ziyaretten dolayı memnuniyetlerini dile getirip, bu mutlu günlerinde silah atmayacaklarını, teşebbüste bulunanları ise uyaracaklarını söyledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Osmaniye haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Osmaniye Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Osmaniye İlçeleri
        Tüm Osmaniye Haberleri
         Osmaniye

        Osmaniye

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa