Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Niğde'nin Bor ilçesinde "Hayat Boyu Öğrenme Haftası" etkinlikleri kapsamında İlçe Halk Eğitim Merkezi kursiyerlerinin ürünleri sergilendi.

        Bir düğün salonundaki etkinlikte, kursiyerlerin el işi ve sanatsal çalışmaları sergilendi.

        Bor İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çalışır, yaptığı konuşmada, Halk Eğitimi Merkezi olarak her yıl 400'e yakın kurs açtıklarını belirterek, serginin 3 gün süreceğini söyledi.

        Halk Eğitimi Merkezi olarak 5 bin 457 kursiyere eğitim verdiklerini belirten Çalışır, "Daha fazla kurs açmak ve kursiyere ulaşmak için bütün paydaşlarımızla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yıl sonu sergimize tüm Borluları bekliyoruz." dedi.

        Programa Bor Kaymakamı Mehmet Yavuz, Bor Belediye Başkanı Serkan Baran, İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ethem Erdoğan, öğretmenler ve kursiyerler katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Niğde haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Niğde Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Niğde İlçeleri
        Tüm Niğde Haberleri
         Niğde

        Niğde

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa