Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Merak Edilenler MİLLİ PİYANGO BİLET SORGULA | 2023 yılbaşı özel çekilişi Milli Piyango bilet sorgulama ekranı: Habertürk yılbaşı çekilişi bileti sorgulama linki - Merak Edilenler Haberleri
        • 1

          Milli Piyango bilet sorgulama ekranı Milli Piyango 2023 Yılbaşı çekilişi öncesinde en çok merak edilip araştırılanlar arasında yer alıyor. Özellikle bilet sahipleri heyecan içerisinde sonuçların açıklanacağı yılbaşı gecesini bekliyor. Sonuçlar Habertürk Milli Piyango Bilet sorgulama sayfası üzerinden takip edilebilecek.

          MİLLİ PİYANGO BİLET SORGULAMA SAYFASI İÇİN TIKLAYIN

        • 2

          Milli Piyango Sonuçları Bilet Sorgulama Nasıl Yapılır?

          Milli Piyango çekilişleri, her ayın 9, 19, ve 29'uncu günleri çekiliş yapılacak şekilde uygulanır. Belirtilen tarihlerde veya bu tarihlerin dışında, çekiliş günleri ve planları farklı özel çekilişler düzenlenebilir. Her yıl 31 Aralık günü yılbaşı özel çekilişi yapılır. Milli Piyango MPİ bilet sorgulama işlemi de çekilişlerin hemen ardından merak edilir ve araştırılır. Habertürk'ün Milli Piyango Sonuçları 2023 sayfası üzerinden online bilet sorgulama işleminizi gerek telefondan gerekse bilgisayarınız üzerinden kolaylıkla yapabilirsiniz. Böylelikle, büyük ikramiye, teselli ikramiyesi ya da amorti kazanan numaraları görebilirsiniz.

        • 3

          Milli Piyango Sorgulama 2023 Yılbaşı Sonuçları Nasıl Öğrenilir?

          31 Aralık 2022 Cumartesi günü yapılacak olan çekilişin ardından 2023 Milli Piyango Yılbaşı Çekilişi Sonuçları ve sıralı, tam liste kazanan numaralar Milli Piyango Online ve Habertürk üzerinden duyurulacak. Büyük ikramiye, teselli ya da amorti numarası kazanıp kazanmadığınızı Milli Piyango Sonuçları 2023 ile öğrenip yılbaşı bileti sorgulama işleminizi gerçekleştirebileceksiniz.

        • 4

          Telefondan Milli Piyango Bileti Sorgulama Nasıl Yapılır?

          Milli Piyango Yılbaşı Çekilişi tamamlanır tamamlanmaz sıralı ve tam liste kazanan numaralar belli olacak. Milli Piyango sıralı ve tam liste numaraları Milli Piyango'nun resmi internet sitesinden öğrenebilir ve telefondan bilet sorgulama işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. Milli Piyango'nun internet sitesindeki yoğunluğa bağlı olarak, telefondan Milli Piyango yılbaşı bilet sorgulama işleminizi sayfamız üzerinden de hızlı ve kolay bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

        • 5

          Milli Piyango Yılbaşı Çekilişi Bilet Fiyatları Ne Kadar?

          Milli Piyango 2023 yılbaşı özel çekilişi bilet fiyatları belli oldu. Milli Piyango yılbaşı bilet fiyatları tam 200 TL, yarım 100 TL ve çeyrek bilet 50 TL şeklinde olacak.

        • 6

          Milli Piyango 2023 Yılbaşı Çekilişi Ne Zaman Yapılacak?

          Milli Piyango Yılbaşı Özel Çekilişi, 31 Aralık 2022 Cumartesi günü yapılacak.

        Haberi Hazırlayan: Mehmet Kerem Hançer
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa