Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Merve Boluğur'a eski eşi Mert Aydın'dan çok ağır sözler: Gereksiz insan, konuşmaya gerek yok - Magazin haberleri
        • 1

          2 Ekim'de nikah masasına oturan Merve Boluğur-Mert Aydın çifti, 23 Kasım'da boşanmıştı. Habertürk'ten Volkan Özdemir'in haberine göre; Boluğur ile evliliği sadece 53 gün süren Mert Aydın, bir davetin açılışında DJ'lik yaptı.

          Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Aydın, "Boşandıktan sonra ilk kez bir etkinliğe katılıp, çok sevdiğim işimi yaptım" dedi.

        • 2

          "GEREKSİZ İNSAN, KONUŞMAYA GEREK YOK"

          Mert Aydın, ardından, "Bana ne soracağınızı biliyorum. Gereksiz insan, konuşmaya hiç gerek yok. Unutmaya çalışıyorum" şeklinde konuştu.

        • 3

          "YÜRÜTEMEDİK"

          Boşanmanın ardından avukatı ile adliyeden çıkan Aydın, "Olmadı. Yürütemedik. Merve’ye her şey için çok teşekkür ederim" ifadelerini kullanmıştı.

        • 4

          "GÜZEL GÜNLERİMİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER"

          Basına yansıyan 'ayrılık' haberlerinin ardından ünlü oyuncu, "Olmadı teşekkürler... Hayat bu... Mert'e de mutluluklar güzel günlerimiz için teşekkürler" mesajını paylaşmıştı.

          Boluğur, ardından sosyal medya hesabından da 'Aydın' soyadını kaldırmıştı.

        • 5

          MERVE BOLUĞUR BOŞANMA SİNYALİNİ VERMİŞTİ

          Instagram sayfasında takipçilerinden gelen soruları yanıtlayan Merve Boluğur, verdiği cevaplarla kafaları karıştırmıştı.

          Ünlü oyuncu "En çok ders çıkardığın olay?" sorusuna "Adam ettiklerimiz yüzümüze bakmaz oldu ya önemsemez sayemde bir yere geldiler çoğu... Bundan sonra kimseye büyük iyiliklerde bulunmayacağım" yanıtını verdi. Merve Boluğur'un son zamanlardaki paylaşımlarında eşine yer vermemesi ve alyansını çıkarması iddiaları güçlendirmişti.

        • 6

          NİKAHTA SOĞUK RÜZGARLAR

          Fuat Paşa Yalısı’nda gerçekleşen nikahı Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen kıydı. Merve Boluğur ve Dj Mert Aydın'ın nikahı kıyılırken Aydın'ın arkadaşlarından bir sürpriz gelmişti. İmzalar atılmadan önce Müslüm Gürses'in 'Olmadı Yar' şarkısının 'Son pişmanlık neye yarar' bölümü çalındı. Boluğur, gülerek 'ne alaka' sözleriyle sitem etti.

        • 7

          Boluğur, eşiyle sık sık 'Kocam' notunu düştüğü paylaşımlar yapıyordu. Oyuncu, 2015–2017 yılları arasında da şarkıcı Murat Dalkılıç ile evlilik yaşamıştı.

        Haberi Hazırlayan: Şevval Yılmaz

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa