Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Seda Sayan: Ne mühendisler, ne doktorlar var deseydim... - Magazin haberleri

        Seda Sayan ile manken Ece Gürsel arasında ilginç sohbet yaşandı. Seda Sayan, sperm bankasından çocuk yapmasıyla ilgili konuşan Ece Gürsel'e, "Sperm bankası da neymiş, ne inşaat işçileri var" dedi. Sayan'ın bu sözleri çok konuşuldu.

        Sayan, programında konuyla ilgili şunları söyledi: Yanlış anlaşıldım. Dünyada birini ya da birilerini küçümseyecek son kişiyim. Benim babam da inşaat işçisiydi. Ben gecekondu çocuğuyum. Lütfen bilgi kirliliğine itibar etmeyiniz.

        Ancak konu konuşulmaya devam edince Seda Sayan sosyal medya hesabı üzerinden yeni bir açıklama yaptı:

        "Şaşkınlık içerisinde izliyorum programda bu memlekette ne mühendisler ne doktorlar ne holding sahipleri var çocuk doğurmanız için, deseydim hiç kimse bir şey söylemeyecekti. Ne inşaat işçileri hemde aslan gibi pazarcılar var dediğim için hakaret ettiğim düşünüldü. Şimdi küçük gören ben miyim, yoksa kendileri adamlıklarının farkında mı değiller. Trajikomik değil mi sizcede"

        Yazar Mehmet Yüzüak da Seda Sayan'ın sözleri üzerine sosyal medya hesabı üzerinden, "Yahu kadın sizi onure etti onure 'aslanlar gibi' dedi, 'babayiğitler var' dedi. 'İnşaatlardaçalışanlar var' dedi. SizSeda Sayan'a teşekkür edin." notuyla bir video paylaştı. Seda Sayan, Yüzüak'ın paylaşımını repost ederek kendi sayfasında paylaştı.

        REKLAM

        BURÇLAR

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa