Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Röportajlar Burçin Serdar Miss Globe International, Burçin Serdar Kenan İmirzalıoğlu, Burçin Serdar bikini, Burçin Serdar instagram

        2008 yılında katıldığı Miss Turkey güzellik yarışmasında ilk 20 finalist arasında yer alarak modellik hayatına başlayan Burçin Serdar, 2013 yılında katıldığı Miss Globe Turkey yarışmasında birinci olarak 23 Ağustos’ta Miss Globe İnternational’ın Azerbaycan’da yapılacak olan finalinde Türkiye’yi temsil etmeye hak kazandı.

        Miss Turkey ile başlayan yarışma serüveninin sürecinden bahsedelim...

        Çok küçük yaştan itibaren klasik her genç kızın rüyası güzellik yarışmalarını takip ederdim. Best Model’de Kenan İmirzalıoğlu’nun birinci olduğu yarışma beni çok etkiledi ben de başvurmak istedim. Gerçekleştirmek istediğim bir hayaldi aslında. İlk 20 finalist arasına girmiştim.

        Miss Turkey’de istediğiniz dereceyi elde edemediğinizi düşünüp hayal kırıklığına uğradınız mı?

        Üzülmüştüm tabii. Deniz Akkaya, Mehmet Ali Erbil beni favori göstermişlerdi ama olmadı.

        Üniversite’den sonra bir süre kendi mesleğinizle ilgilenip bırakmışsınız, neden?

        Benim istediğim bir bölüm değildi. Her zaman sanat ve müzikle ilgileniyordum. Ailemin gelecek kaygısı nedeni ile birlikte karar verip yazdığım bir bölümdü. Çalıştığım dönemin insan ilişkilerime etkisi olumlu oldu. Ama aklımda her zaman başka fikirler olduğu için devam etmedim.

        Miss Globe yarışmasına ilk 20 derecesinin değişeceğine inanarak mı başvurdunuz?

        Çok hırslı biri ya da negatif bir insan değilim. Miss Turkey’de derece alamadığımda da after party’ye katılıp diğer arkadaşlarımla eğlenmiştim. Benim için derece almak çok önemli değildi.

        'BİRİNCİLİĞİ BEKLEMİYORDUM'

        Daha sonra neler oldu?

        Miss Globe uluslararası bir projeydi ve daha heyecan verici geldi. Daha farklı bir yarışma ortamı oldu. Öncesinden de tecrübeliydim, kamp eğitimleri dışarıya kapalı, basının içinde olmayan bir yarışmaydı. Birinci seçildim ama bu sonucu beklemiyordum.

        Neler hissettiniz?

        Çok mutlu oldum. Ailemden güzel tepkiler aldım. Aklımın bir kenarında bunlar olduğunu hissettirmiştim her zaman onlara. Yavaş yavaş kendimi kanıtlamıştım, öncesinde üniversitede oyunculuk eğitimi ve modellik yapmıştım.

        Modellik profesyonel düzeyde ne zaman başladı?

        2008’de İpek Tohumcu ile Haute Couture defilesinde yer aldım. Ondan sonra sayısız defilede yer aldım. Sadece Fashion Week’e çıkmadım.

        'HAYALİM GERÇEKLEŞTİ, MUTLUYUM'

        Uluslararası yarışmada Türkiye’yi temsil edecek olmanız nasıl bir duygu?

        Her yarışmaya katılan kişi Türkiye’yi temsil etmek, birinci olmak hayali ile başvuruyor zaten. Birinci olmama kısmını da düşünerek yarışmaya gittim; mantıklı bir insanım körü körüne heves yapmadım. Şimdi hayalim gerçekleşti mutluyum umarım ülkemi en iyi şekilde temsil edeceğim.

        'OYUNCU OLMAK İSTİYORUM'

        Modelliğin yanı sıra oyunculuk için eğitim alıyorsunuz...

        Evet Akademi 35 Buçuk’ta Vahide Perçin ve Altan Gördüm ekibiyle bir eğitim sürecindeyim. Daha öncesinde de Birol Güven’in oyunculuk okulunda eğitim almıştım. Oyuncu olmak istiyorum.

        Nasıl bir rolde oynamak isterdiniz?

        Bana duygusal roller geliyor. Ama canlı ve enerjik bir insanı oynamak isterim.

        Birlikte rol almak istediğiniz isim var mı?

        Ben Kenan İmirzalıoğlu ekolünden geliyorum. Onunla birlikte bir projede yer almayı çok isterim. Hatta Kenan İmirzalıoğlu dedikçe tüylerim diken diken oluyor.

        Tescilli güzellerin güzellik sırlarından konuşalım...

        Çok büyük bir sırrım yok aslında. Neredeyse hiç makyaj yapmadan cildimi temiz tutmaya çalışıyorum tek handikap saçlarımı boyatmam. O da geçmiş zamanda yapılmış bir hata.

        Formunuz için nasıl besleniyorsunuz?

        Sağlıklı beslenmeyi çok seviyorum. Fazla araştırırım spor ve yemek konusunda.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa