Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, köy pazarı başvurularının başladığını, 3-4 Temmuz'da kura çekileceğini açıkladı.

        Palancıoğlu, yazılı açıklamasında, çiftçilere ürünlerini tarladan direkt vatandaşlara sunduğu köy pazarı uygulamasının ilgi gördüğünü belirtti.

        Bu pazar sayesinde hem üreticilere destek olunduğunu hem de halkın temiz ve organik gıdayla buluşturulduğunu aktaran Palancıoğlu, şunları kaydetti:

        "Taze ve doğal ürünlerin satıldığı köy pazarı uygulamamıza bu yıl da devam edeceğiz. Pazarımızda yer almak isteyen üreticilerimizin İlçe Tarım Müdürlüğü'nden alınacak çiftçi kayıt sistem (ÇKS) belgesi, bir adet fotoğraf ve bir adet kimlik fotokopisiyle Melikgazi Belediyesi ek hizmet binasındaki Zabıta Amirliğine başvurması gerekiyor. Başvurular tamamlandıktan sonra pazarımızda yer alacak üreticilerin belirlenmesi için 3-4 Temmuz'da kura çekeceğiz. 8 Temmuz Pazartesi köy pazarılarımızı açacağız. Detaylı bilgi almak isteyen vatandaşlarımız 0 352 252 18 90 numaralı hattımızla irtibata geçebilir. Doğal, taze, organik ürünlere ulaşmak isteyen ve üreticilerimize destek olmak isteyen tüm hemşehrilerimi köy pazarına bekliyorum."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kayseri İlçeleri
        Tüm Kayseri Haberleri
         Kayseri

        Kayseri

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa