Cide'de kar temizleme çalışması sürüyor
Kastamonu'nun Cide ilçesinde, ekiplerin kar temizleme çalışması sürüyor.
Kastamonu'nun Cide ilçesinde, ekiplerin kar temizleme çalışması sürüyor.
İlçeyi beyaza bürüyen karların erimeye başlaması nedeniyle Belediye ve Karayolları ekipleri kar temizleme çalışması başlattı.
Belediye ekipleri, yollarda ve kaldırımlarda biriken kar ve buzları temizleyerek vatandaşların güvenli bir şekilde ulaşımını sağlamaya çalışıyor. Ayrıca, dere yataklarında ve su kanallarında da temizlik çalışmaları yapılarak olası su taşkınlarının önüne geçilmeye çalışılıyor.
Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kastamonu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kastamonu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Kastamonu
Nöbetçi Eczaneler