Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Kasaba Doktoru 12.Bölüm tek parça izle! TRT 1 ile Kasaba Doktoru son bölüm full izle!
        • 1

          Her Cuma günü TRT 1 ekranlarına gelen Kasaba Doktoru dizisi son bölümü ekrana geldi. Güney Kore yapımı olan Dr. Romantic dizisinden uyarlanmış Kasaba Doktoru dizisinin başrollerinde Ozan Akbaba, Hazal Subaşı ve Deniz Can Aktaş rol alıyor. Dizinin son bölümünü kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler Kasaba Doktoru son bölüm izleme linkini araştırıyor.

        • 2

          KASABA DOKTORU 12.BÖLÜM İZLE

          Kasaba Doktoru 12. bölüm tek parça izleme ekranı, diziyi kaçıranlar ve tekrar izlemek isteyenler tarafından araştırılıyor. Kasaba Doktoru son bölüm izlemek isteyenler TRT 1'in sitesini ziyaret edebilir.

        • 3

          KASABA DOKTORU 12.BÖLÜM ÖZETİ

          Test sonuçları gelince acil servisin karantinaya alınmasına neden olan hastalığın MERS olmadığı ortaya çıkar. Tüm ekip rahat bir nefes almışken başka bir sorun ortaya çıkar, Erol Bey ileri derecede akciğer kanseridir. Bu durum Yalçın’ın ekmeğine yağ sürerken onunla Hakan’dan gizli iş birliği yapan Arzu’yu zor durumda bırakır. Erol Bey ameliyatı olmak istemektedir fakat Hakan etik değerleri ile hastasının talebi arasında kalır. Uluçınar’ın geleceği için zorlu bir karar vermek zorundadır. Leyla, Mediha’nın tedavisi ile ilgili sırları öğrendikçe bildiklerinin altında ezilmeye başlar. Bu durum onun Ömer’e soğuk davranmasına sebep olurken Ayperi’nin atağı onu kıskandırır. Hakan kararını vermeden önce bir süre ortadan kaybolur. Bu sırada tüm sorumluluğu Ömer almak zorunda kalır. Hakan geri dönecek midir?

        Haberi Hazırlayan: Elif Büşra Cebeci

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa