Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Hayati ve Diğerleri ne zaman başlayacak? Oyuncu kadrosunda kimler var?

        Metin Balekoğlu'nun yönetmenliğini üstlendiği Hayati ve Diğerleri dizisi ekranlardaki yerini almaya hazırlanıyor. İşine aşık baş komiser Hayati'nin başından geçen komik olayların yer alacağı Hayati ve Diğerleri dizisinin ne zaman başlayacak ve oyuncu kadrosunda kimlervar?İşte diziye dair merak edilen detaylar...

        HAYATİ VE DİĞERLERİ KONUSU

        İdealist, işine aşık bir baş komiser olan Hayati, görev yaptığı sürgün karakolu olan İkircikli Karakolu’nu örnek bir karakol haline getirmeye çalışırken her bölüm yeni bir suç dosyasını kendine has yöntemlerle çözmeye çalışmaktadır. Emri altında çalışan farklı karakterlerdeki polis memurları, seneler sonra karşısına çıkan imkansız aşk ve yakasını bırakmayan talihsizlikler ise Hayati’nin kariyerini riske atacak yeni sorunları beraberinde getirmektedir.

        HAYATİ VE DİĞERLERİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

        Baş komiser Hayati'nin hikayesini ele alan Hayati ve Diğerleri 19 Haziran Salı akşamı saat 20.00'de Kanal D’de ekranlara gelecek.

        HAYATİ VE DİĞERLERİ OYUNCU KADROSU

        Celil Nalçakan (Hayati), Günay Karacaoğlu (Şükran), Levent Ülgen (Danyal), Bülent Çolak (Vedat), Bahtiyar Engin (Tahsin), İbrahim Selim (Celal), Gökhan Kıraç (Erol), Aybike Esin Tumluer (Nurten), Edip Tepeli (Üzeyir), Ecem Karavus (Filiz), Cankat Aydos (Faruk), Cansu Dağdelen (Açelya), Özlem Çakar (Bedriye), Feri Baycu (Kıymet).

        REKLAM

        HAYATİ VE DİĞERLERİ FRAGMAN

        Haberi Hazırlayan: Gözde Ayvaz
        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa