Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Günlük burç yorumları (9 Mart 2019)
        • 1

          Ay Koç’ta ilerliyor. Cesaret, dinamizm ve yüksek enerjili bir güne uyanıyoruz. Yenilenme, değişim ve ilerleme motivasyonumuz yüksek. Ancak Satürn ile olan görünüm sınırları ve sorumlulukları hatırlatıyor. Hayatla uyum içinde akan dinamik vasıflarımızla, rekabet düşkünü ilkel güdülerimiz gün boyu çatışma halinde. Bugün son dakika işlerinde aksilik çıkabilir. Akşam 20.10 itibari ile tüm gece ay boşlukta olacak. Ayurvedik Astrolojide günü verimli geçirmek için renklerden istifade edilir.

          Günün rengi: Taba

        • 2

          KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

          Esinlenen, hayal kuran Koçlar gün boyu hayalleri sınırlayan olaylar gelişebilir. Rutinleriniz olağandan fazla özen istiyor. İlişkilerde objektif tutumlar önemli. Merkrü retrosunun yol açtığı içsel karmaşa, şüphe gerçeklerden kaçma arzusu artıyor.

        • 3

          BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

          Hayatın özüyle meşgul Boğalar günün yoğunluğu içinde yönsüz hissedebilirsiniz. Son dakika işlerinde aksamalar yaşanabilir. Günlük rutinler plan dışı akabilir. Merkür retrosunu unutmayın; hedefsizlik, gerçekçi olmayan gelip geçici hedeflerden kaçının.

        • 4

          İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU

          İçsel bilgilerini ve duyularını keşfe çıkan İkizler gün boyu merak ve yönszülük birbirine karışıyor. Aceleci tutumlarla hareket ederseniz konsantrasyon sorunu artacaktır. Merkür retrosunu unutmayın. Sosyal çevrede ve romantik konularda bütünü görmeden hareket etmeyin.

        • 5

          YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

          Hayatın içinde olup ona yön vermek isteyen Yengeçler sosyal bilinirlik, statü ve ailevi konularda gelişmeler yaşayabilir. Eş zamanlı farklı programlara yetişmek durumunda kalabilirsiniz. Merkür retrosunu göz ardı etmeyin. Uzmanlık gerektiren işlerde akıl danışın.

        • 6

          ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU

          Gururlu, tutkulu ve aristokrat Aslanlar hukuki konularda beklenen haberler gelebilir. Son dakika yolculukları aksi gidebilir. Olayları iyi yönetmek önemli. Merkür retrosuyla açığa çıkan öze dönme arzuları yoğunlaşıyor.

        • 7

          BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

          Kendi potansiyelinin en üst düzeyine çıkmak isteyen Başaklar yenilenme arzunuz krizlere yol açabilir. Son dakika gelişen olaylar dengenizi bozarsa empatik davranmak önem kazanıyor. Merkür retrosundayız, yanlış sözler verirseniz uzun vadede zararlı çıkarsınız.

        • 8

          TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

          Dünyevi hayatlara huzur ve uyum getiren Teraziler gün boyu sınırları hatirlatan insanlarla çatışabilirsiniz. İçsel sorumluluklardan kaçmak ve yaşam alanınızı organize etmek yerine, gelişigüzel sosyalleşmeyin.

        • 9

          AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

          Tutkulu, meraklı ve sezgisel Akrepler gün boyu öfkeli tutumlarınızla zorluk çıkarabilrsiniz. Merkür retrosu nedeniyle kontrol edemediğiniz olaylar gelişebilir. Şevkatin önem kazandığı bir gündesiniz.

        • 10

          YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

          Hayatın sonsuz potansiyeline aşık Yaylar, gün boyu çocuklar, romantik konular ve yaratıcı becerilere yoğunlaşıyorsunuz. Programsız işler kesintiye uğrayabilir. Merkür retrosu nedeniyle çelişkiler, yanılsamalar, yönsüzlük duyguları yoğun olabilir.

        • 11

          OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

          Benliğin derinliklerini keşfetmek isteyen Oğlaklar güne yoğun başlıyorsunuz. Yolculuk planlarınızda geçici aksaklıklar olabilir. Telaşınız artarsa Merkür retrosunun yol açtığı zihinsel kısır döngü sizi yorabilir.

        • 12

          KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

          Evrensel yaratıma eşlik etmek isteyen Kovalar gün boyu hareket halindesiniz. İletişim, zihinsel paylaşım arzunuz yoğun. Merkür retrosunun yol açtığı yönsüzlük nedeniyle programsız işler yorucu olabilir.

        • 13

          BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

          Hayatla uyumlu Balık burçları gün boyu yeni eğitimler, sportif faaliyetlerin arayışına düştüyseniz, bugün bulmak için fırsatlarınız var. Retro boyunca kimlik gelişiminize engel olan soyut kavramlar artabilir.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa