Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Gaziantep FK Günay Güvenç; "Kalecilik artık değişti" - Gaziantep FK Haberleri

        Bir dönem Beşiktaş forması da terleten 27 yaşındaki file bekçisi Günay Güvenç yaptığı açıklamalarda, Spor Toto Süper Lig'de çok kaliteli kaleciler olduğunu belirtti.Her kalecinin ayrı bir stili olduğuna inandığını dile getiren Günay, "Ben riskli oynayan bir kaleciyim. Çünkü ceza sahası dışında oynuyorum. Geçmiş yıllarda da bu özelliğim vardı. Gazişehir Gaziantep'te bu özelliğimi devam ettiriyorum." dedi.

        Her zaman daha iyiye ulaşmak isteyen bir karaktere sahip olduğunu ifade eden Günay Güvenç, şöyle devam etti:

        "Kalecilik artık değişti. Önceden, 'Kaleci çizgiyi geçmesin.' derlerdi. Şimdi ise yan top, topu oyuna sokma, ayak müdahalesi, hepsi dahil oldu. Süper Lig'de gayet başarılı kaleciler var. Ben de onlar kadar başarılıyım. Hatta onların üstüne de geçmek istiyorum. Hepsinden iyisi olmak istiyorum. Bunların hepsi adım adım gerçekleşebilir. Önce benim burada başaracağım şeyler var. Her hafta maçımızı düşünüyorum. İleride ne olur bilmiyorum. Allah bilir ama en büyük isteğim Gazişehir Gaziantep'le Süper Lig'e çıkmak."

        REKLAM

        "SON HAFTALARDA Kİ ÇIKIŞIMIZ GAYET NORMAL"

        Son 4 maçta 3 galibiyet ve 1 beraberlik elde ettiklerini anımsatan Günay, "Bence son haftalardaki çıkışımız gayet normal. Çünkü yeni bir takımız. Geçen sene ilk 11'de oynayan sadece 2-3 oyuncu şu an kadroda. Biraz zamana ihtiyacımız vardı. Deplasman maçlarında iyi performans gösterirken, iç sahada istediğimizi elde edemiyorduk. Onu da bu hafta atlattığımızı düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

        Gazişehir Gaziantep'e katkı sağlamak istediğine işaret eden Günay, "Gerek sahada gerekse saha dışında benim işim bu. Bana verilen görevi yerine getirmek istiyorum. Goller kurtardığım için mutluyum ama ben kurtardığımda ve takım da kazandığında daha da mutlu oluyorum." diye konuştu.

        Günay Güvenç, Gazişehir Gaziantep'in profesyonelce yönetilen bir kulüp olduğunu aktararak, sezon sonunda da takımın başarısına katkı veren isimlerden bir olmayı hedeflediğini sözlerine ekledi.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa