Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Göztepe Göztepe Galatasaray maçı son dakika yazar yorumları: Gomis için flaş sözler - Futbol Haberleri
        • 1

          ŞANSAL BÜYÜKA: Galatasaray, bu moral bozan, adeta travma yaratan uzay penaltılarına rağmen dağılmadı, Aslan gibi ayakta kalmayı başardı... Son yarım saatte, Galatasaray'ın hızlı ve etkili atakları Göztepe savunmasını darmadağın etti... İnanılmaz goller kaçtı... Galatasaray belki de her otuz saniyede bir, yeni bir fırsat yakaladı...

        • 2

          Ancak tıpkı Göztepe gibi, akan oyunda değil, penaltılardan bulduğu gollerle özellikle ikinci yarıdaki mücadelesiyle çok hak ettiği, "anasının ak sütü" gibi hak ettiği maçı kazandı... Galatasaray uyandı...

        • 3

          ERMAN TOROĞLU: Bence dün gecenin yıldızı VAR'daki Mete Kalkavan'dı. Çok doğru bir şekilde pozisyonlara el koydu ve hakemi çağırdı. Bu kadar VAR'a gidildiği zaman da sahadaki hakemin otoritesi kalmıyor, seyirci de fazlaca isyan etmeye başlıyor. Maçı idare eden VAR mı yoksa sahadaki hakem mi diye haliyle kafalarda soru işareti kalıyor. Düşünün VAR olmasa maç kaç kaç biterdi.

        • 4

          Ben size söyleyeyim, kaç kaç bitmezdi, karakolda biterdi! Heyecan dolu bir maçtı, biraz top oynamaya çalışan takım Göztepe idi. G.Saray hiçbir şey oynamadan büyük takım avantajıyla bu maçı kazandı. Ama sakın G.Saray bu görüntüyle düzelir falan demeyin. Galatasaray için bu maç bu maç 3 puan değil 6 puanlık maçtı. Göztepe'yi çukura itti, kendi çukurun üstüne tutundu. Bakınız G.Saray'ın nerelerde olması gerekirken biz neler yazıyoruz.

        • 5

          GÜNTEKİN ONAY: Son yıllarda böyle bir maça ne tanıklık etmedik. Ancak kimse bundan sonra Fatih Terim veya Mustafa Denizli’ye “Şanslı” demesin. Torrent bile dün nasıl kazandığını anlamadı. Umuyorum ki sahaya çıkan 11’in ne kadar yanlış olduğunu kavramıştır.

        • 6

          Gomis’in varlığının bile rakibi ürküttüğünün farkına varmıştır. Torrent’in maçtan dersler çıkartması şart. Göztepe ise 75 dakika çok iyi oynadığı bir maçı berabere tam bitecek diye üzülürken sahadan puansız ayrıldı. Bu arada VAR’a çağrılma rekoru kırılan maçı, Arda Kardeşler’in değil, VAR hakemi Mete Kalkavan’ın yönettiğini de vurgulayalım.

        • 7

          REHA KAPSAL: Gomis gibi lider oyuncunun sahaya girmesi takımı toparladı. Bu kötü, kabullenmiş, isteksiz ve korkak futbolun Galatasaray adına düzelmesini Gomis'in oyuna girişi sağladı. Kaybedecek hiçbir şeyi kalmadığı düşüncesiyle öne çıkan, riskler alan ve yakalanan momentum oyunun Galatasaray'a dönüşünün sinyaliydi. Bunu en iyi şekilde değerlendiren Galatasaray, son bölümde çok iyi oynamadığı anları iyi değerlendirip ileriki maçlara da yansıyacak 3 puanla evine döndü.

        • 8

          Galatasaray'ın, Torrent'le 2-3 maç aynı ilk 11'de çıkmaması, hala farklı seçimler yapması oynanan oyunun tarifini de zorlaştırıyor. Kısa vadede daha pragmatik antrenörlük yapıp böyle 'ne oyun odaklı ne de kazanma odaklı' görüntüden uzak olan takımına bir an önce nasıl kimlik kazandıracağını bulması gerekir.

        • 9

          OSMAN ŞENHER: Bu maçın kazanılması özgüvenini kaybetmiş futbolculara büyük bir moral getirecek. Bundan sonraki maçlar da kolay olmayacak ama tecrübeli Gomis’i oynatarak, kulübede oturtarak değil takımda bir fartlılık yaratacaksın... Kerem de bugün çok başarısızdı. Hiç etkili olamadı. Belki de bu sezon en kötü maçını oynadı.

        • 10

          NİHAT KAHVECİ: Saat 21:55 civarı Göztepe stadına gelen bir Galatasaray takımı vardı. Emre Kılınç ve Gomis oyuna girdi Galatasaray'ın çehresi değişti. Galatasaraylı oyuncular kötü oynayabilir, kötü koşabilir, aralarında 3 pas yapmayabilir ama o yaptıkları iki tane basit penaltı artık bu son nokta. Ben böyle bir şey görmedim. Bu sevide bir takımda bu kadar amatörce yapılan bir penaltı, topa vurmaya çalışıp ıskalayan tarzda pozisyona girmeler. Bu seviyeler buraları kaldırmaz.

        • 11

          TÜMER METİN: Ekran başındaki seyirciyi de statdaki taraftarı da yeşil zeminin üzerine çeken bir maç izledik. Maçın kalitesi değil söylediğim, aksiyonları. Hakemle başlayacağım, maçı hakem üzerinden değerlendirmem ben. Dört penaltı var. Üçünü VAR vermiş. Arda Kardeşler 2 penaltı çaldı 1'ini iptal etti.

        • 12

          Beş penaltıya şahit olduğumuz, biri iptal olan. Maçın bütün hikayesini son 10-12 dakikada bambaşka yerden okuduğumuz, enteresan bir maç oldu. Galatasaray'ın hayati bir üç puan kazandığını söyleyelim. Göztepe'nin de elindeki üç puanı verdiğini söyleyebiliriz.

        • 13

          İBRAHİM YILDIZ: Sezona kötü başlayan, şampiyonluk iddiası olmayan Galatasaray sonunda galibiyetle tanıştı. Düşme potasındaki takımlarla aynı hatta olmak Sarı-Kırmızılı takım adına büyük bir eziyetti.

        • 14

          Karşılaşmanın en can alıcı ve akılda kalan pozisyonları penaltılar oldu. Hakem 5 penaltı verdi. Biri iptal oldu. Göztepe iki, Galatasaray iki penaltı atışını gole çevirdi. Sonradan oyuna giren Gomis attığı iki penaltı golüyle takımını mutlu sona ulaştırdı. Gomis, Torrent’e, “Ben bu takımın golcüsüyüm” mesajını da vermiş oldu.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa