Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Gelinim Mutfakta haftanın birincisi kim oldu? 16 Kasım Gelinim Mutfakta kim elendi? Haftanın finali

        Gelinim Mutfakta haftanın birincisi kim oldu? Gelinim Mutfakta'da kim elendi? sorularının yanıtı, programın bugün yayımlanan bölümünde belli oldu. Rekabetin kızıştığı Gelinim Mutfakta'da bu hafta Cansu ile Fatih Ürek'in arasındaki gerilim damga vurdu. İşte Gelinim Mutfakta 16 Kasım 175. bölüm detayları...

        GELİNİM MUTFAKTA HAFTANIN BİRİNCİSİ KİM OLDU?

        Gelinim Mutfakta haftanın birincisi bugün yapılan yemeklerin ve kayınvalidelerin oylamalarının ardından belli oldu. Haftanın en yüksek puanını alan gelini 70 puanla Ezgi oldu. Ezgi 5 altın bileziğin sahibi oldu. Gelinim Mutfakta'da Cansu'nun söyledikleri Fatih Ürek'içileden çıkardı.

        REKLAM

        Cansu'nun söyledikleri Fatih Ürek'i çıldırtıyor!

        Hafta finali gelinleri gözyaşlarına boğuyor! Gelinim Mutfakta'ya veda eden gelin diğerlerini gidişiyle ağlatıyor! Kim veda ediyor?

        GELİNİM MUTFAKTA'DA KİM ELENDİ?

        Gelinim Mutfakta'da bu hafta yine en az puan alan gelin ve kayınvalide yarışmaya veda etti. Bu hafta Betül 48 puanla en az puan alarak, Gelinim Mutfakta'dan elenen gelin oldu. Cansu çeyrek altınının birini Betül'e hediye etti. Bu aynı zamanda doğum hediyesi oldu. Bu sırada gözyaşları sel oldu. Bunun ardından Ezgi'de bir çeyrek altınını Betül'e hediye etti.

        Haberi Hazırlayan: Helin Genç
        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa