Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa VAHŞET! Gaziantep'te kadın cinayeti: Çöp konteynırında bulundu! Defalarca bıçaklanmış... - Gündem Haberi | Son dakika haberleri
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Gaziantep'in Şehitkamil ilçesinde bir çöp konteynerının içindeki çuvalda, defalarca vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklanmış, 25 yaşında bir kadına ait olduğu tespit edilen cansız beden bulundu. Olayla ilgili, konteynerin 30 metre ilerisindeki bir evde inceleme yapıldı.

        Merkez Şehitkamil ilçesi Eski Dülük Caddesindeki çöp konteynerinde ceset olduğu ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

        Mahallede bulunan konteynere çöp atan vatandaşlar çuval içerisinde ceset görünce durumu 112 Acil Çağrı Merkezi ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

        Yapılan incelemede, konteynere atılmış çuval içerisinde 25 yaşlarındaki bir kadına ait cansız bedene ulaşıldı. Boğazından ve vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklandığı belirlenen kadının naaşı, olay yerindeki inceleme sonrası otopsi için morga kaldırıldı.

        REKLAM

        Kadının kimliğinin belirlenmesi için çalışma başlatan polis ekipleri, bölgedeki güvenlik kamerası kayıtlarını izledikten sonra çöp konteynerine 30 metre uzaklıktaki bir evde de inceleme başlattı.

        Olay sonrası kaçtığı tespit edilen katil zanlısını yakalamak için çalışma başlatıldı. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma sürüyor.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa