Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray kabustan değişikliklerle uyandı! - Galatasaray Haberleri
        • 2

          Mücadeleye üçlü savunma kurgusuyla çıkan sarı-kırmızılılar ilk 45 dakikada etkisiz bir oyun sergiledi. Okan Buruk özellikle kanat beklerine ve stoperlere sık sık uyarılarda bulunurken Galatasaray ilk yarıyı isabetli şut çekemeden tamamladı.

        • 3

          İkinci yarıya Mertens ve Cuesta’yı oyundan çıkararak başlayan Buruk oyuna ise Eren Elmalı ve Roland Sallai’yi sürdü ve dörtlü savunmaya döndü.

        • 4

          Maçın ilk yarısında 8 kez rakip ceza sahasında topla buluşan Galatasaray, sezonun en düşük istatistiğini yaşadı.

        • 5

          Sarı-kırmızılılar, bu sezon ilk kez bir maçın ilk yarısında isabetli şut çekemedi. Değişikliklerle silkelenen Galatasaray ikinci yarının hemen başında Frankowski’nin ortasında Osimhen ile öne geçti.

        • 6

          Galatasaray’ın savunma problemleri devam ederken Muslera ligde kalesinde üç maç sonra yeniden gol gördü.

        • 7

          Dakikalar 86’yı gösterirken Victor Osimhen derbi öncesinde takımını kayıptan kurtardı. İlk yarıya göre daha etkili bir futbol sergileyen Galatasaray’da sahneye 86. dakikada yine Osimhen çıktı.

        • 8

          Galatasaray, Nijeryalı yıldızın kaydettiği golle sahadan 2-1 galip ayrıldı.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa