Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem EKPSS tercih sonuçları 2023! EKPSS tercih sonuçları açıklandı mı, ne zaman, hangi tarihte açıklanacak?
        • 1

          EKPSS tercih sonuçlarında geri sayım sürüyor. Tercihlerini 13 Ocak tarihine kadar tamamlayan adaylar, tercih sonuçları için bekleyişe geçti. EKPSS tercih sonuçları bilindiği gibi osym.gov.tr adresi üzerinden açıklanacak. Peki, "EKPSS tercih sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?" İşte EKPSS tercih sonuçları hakkında tüm merak edilen soruların yanıtı...

        • 2

          EKPSS TERCİH SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

          ÖSYM, EKPSS tercih sonuçlarını henüz açıklamadı. Sonuçların ne zaman açıklanacağı ise henüz bilinmiyor. Geçtiğimiz yıl tercihler yapıldıktan 1 ay sonra yerleştirme sonuçları açıklanmıştı. Sonuçların 2023 yılında ise Şubat ayının ikinci haftası açıklanması bekleniyor.

        • 3

          ÖSYM'DEN AÇIKLAMA

          ÖSYM'nin internet sitesinden "2023-EKPSS/Kura ile Engelli Kamu Personeli Yerleştirme: Bazı Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Kadrolarına Yerleştirme Yapmak İçin Adaylardan Tercih Alınması" duyurusu yayımlandı.

        • 4

          Buna göre, EKPSS sonuçları ve kura usulü ile kamu kurum ve kuruluşlarının boş kadrolarına yerleştirme yapılacak. Tercih işlemleri, ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden gerçekleştirilecek.

          Bugün başlayan tercih işlemleri 13 Ocak saat 23.59'da sona erecek.

        • 5

          2022 EKPSS TERCİH SONUÇ SORGULAMA EKRANI

          EKPSS tercih sonuçlarının açıklanıp açıklanmadığını aşağıdaki linkten takip edebilirsiniz. Sonuçlara ÖSYM sonuç internet adresinden T.C. Kimlik numarası ve aday şifreleri ile erişebilecek.

          2022 ÖSYM EKPSS TERCİH SONUÇ SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ

        • 6

          EKPSS NEDİR?

          EKPSS, engelli bireylerin eğitim durumlarına göre farklı düzeylerde yapılan ve alınan sonuçlar neticesinde devlet memuru olarak kamu kurum ve kuruluşlarında çalışmasını mümkün kılan merkezi sınav sistemidir.

        Haberi Hazırlayan: Türker Üner
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa