Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar
Haberler Yerel Haberler Diyarbakır Haberleri

Bağlar Belediyesi kadınlar için etkinlik düzenledi

(Fotoğraflı)

DİYARBAKIR (İHA) - Diyarbakır'ın Bağlar İlçe Belediyesi 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle kahvaltıda kadınlarla bir araya geldi.

Bağlar Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle kadınlarla kahvaltı etkinliği düzenledi. Bağlar Belediyesinin Kültür ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğünün bulunduğu Ayşe Şan Parkı'nda düzenlenen etkinliğe Bağlar Belediye Başkanı Birsen Kaya Akat, HDP Diyarbakır Milletvekili Feleknas Uca DBP, HDP il ve ilçe örgütünün yanı sıra çok sayıda kadın katıldı. Etkinlikte konuşan Bağlar Belediye Başkanı Akat, dünyadaki tüm kadınların ve Kürt kadınlarının 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladığını dile getirdi. Kadın emeğinin sömürüldüğü bir coğrafyada yaşadıklarını belirten Akat, "Avrupa'da gelişmiş ülkelerde bile kadınların emeği sömürülüyor ve kadınlar emeğinin karşılığını hiçbir zaman alamıyor. Şu anda saldırılara maruz kalan bir Ezidi halkı var. 21'inci yüzyılda modern zamanlarında olmamıza rağmen Ezidi kadınlarımızın köle pazarlarında satılmasını nefretle kınıyoruz" dedi.

(İHA-MP-Y)

07.03.2017 15:48:03 TSI

NNNN

Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

Tüm Yerel Haberler
Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
Günün Önemli Manşetleri