Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

Çocuk sahibi olmanın önündeki engeller tek tek ortadan kalkıyor. Tüp bebek yönteminde herkese uygulanan tedavi döneminden kişiye özel tedavilere geçildi.

Habertürk Sağlık Yazarı Ceyda Erenoğlu, son yıllarda anne baba olmanın önündeki engelleri ortadan kaldıran yöntemleri, HT Sağlık Stüdyo’da Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Öğretim Üyesi Murat Keskin ile değerlendirdi.

Read more!

Gelişmeler yüz güldüren sonuçlar verse ve geçmişle karşılaştırıldığında olumlu bir gidiş görülse de, “Her şeyi yaptık niye olmuyor?” diye yakınan çiftlerin oranı oldukça yüksek. Teknolojik ilerlemelerin sunduğu yeni gelişmeler konusunda dikkatli olunması gereken noktalar da var. Yeni yöntemler çocuk sahibi olma garantisi vermediği gibi her tüp bebek hastasına uygulanmasına gerek bulunmuyor. Bu noktada hastaların bilinçli olması ve hangi hastaya hangi yöntemin uygulanacağı kararının doğru verilmesi gerekiyor. Tersi çiftleri maddi ve manevi açıdan yorucu ve yıpratıcı bir sürece sokabiliyor. Aşağıda detaylarını izleyeceğiniz videoda kişiye özel tüp bebek tedavilerine ilişkin son gelişmeler ve program içeriğine dair satırbaşları var.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ