Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çanakkale'de, Türk Mutfağı Haftası etkinlikleri kapsamında yöreye özgü keşkeğin tanıtımı yapıldı.

        Cumhurbaşkanlığı himayelerinde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın öncülüğünde düzenlenen hafta dolayısıyla Çanakkale Valiliği himayelerinde, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü koordinesinde, Çanakkale Ticaret Borsası destekleriyle Yıldız Aşçılar ve Pastacılar Derneği tarafından etkinlik gerçekleştirildi.

        Kordon Boyu'nda yer alan İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü binası önünde düzenlenen etkinliğe Vali İlhami Aktaş, İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Hüseyin Şevik, Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Üyesi Sinan Erdoğan, kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

        İkram edilen keşkeğin tadına bakıp bu yemek hakkında şeflerden bilgi alan Vali Aktaş, keşkek dağıtım etkinliğine katkı sunanlara emeklerinden dolayı teşekkür etti.

        Hazırlanan keşkeğin vatandaşlara ikram edilmesiyle etkinlik sona erdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çanakkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çanakkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Çanakkale İlçeleri
        Tüm Çanakkale Haberleri
         Çanakkale

        Çanakkale

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa