Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Fransa’da boğulma tehlikesi geçirip yoğun bakıma alınan 6 yaşındaki Türk vatandaşı Akif Özer Sağlık Bakanlığına ait özel ambulans ile Türkiye’ye getirildi. Sağlık Bakanlığı'na ait uçak ambulans ile Fransa’nın Strazburg şehrinden alınan Akif Özer Bursa Şehir Hastanesinde tedavi altına alındı.

        9 Mayısta Fransa’da boğulma tehlikesi geçirerek yoğun bakıma alınan 6 yaşındaki Akif Özer'in babası Bülent Özer'in talebi üzerine harekete geçen Sağlık Bakanlığı ambulans jeti minik hastayı alması için Fransa'ya yolladı.

        Akif'i alıp Strazburg şehrinden havalanan Sağlık Bakanlığına ait ambulans jet 16,40 sularında Bursa Yenişehir havaalanına iniş yaptı.

        Akif Özer havaalanında bekletilen özel ambulans ile Bursa şehir hastanesinde tedavi edilmek üzere yola çıktı. Özer için gerekli tüm tedbirlerin alındığı belirtildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bursa İlçeleri
        Tüm Bursa Haberleri
         Bursa

        Bursa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa