Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Başkent'te 1 kişiyi öldürüp, 5 kişiyi yaralayan Recep Can Öztürk 4 ay mağara ve menfezde yaşamış - Son dakika haberler
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Ankara'da kan donduran olay, Keçiören ilçesi, Sancaktepe Mahallesi 1586/1 Sokak'taki bir binada 25 Kasım 2023'te yaşanmıştı.

        TADİLAT NEDENİYLE TARTIŞMA ÇIKTI

        AA'da yer alan habere göre Recep Can Öztürk ile E.T, Z.T, M.T, H.T, F.Ö. ve Kerim Tokgöz arasında tadilat sesi nedeniyle tartışma çıkmıştı.

        SİLAHLA ATEŞ AÇTI, BİR KİŞİ ÖLDÜ

        Olayın kavgaya dönüşmesi üzerine Recep Can Öztürk, binanın içinde E.T, Z.T, M.T, H.T, F.Ö. ve Kerim Tokgöz'e tabancayla ateş açtıktan sonra motosikletle kaçmıştı. Hastanelere kaldırılan yaralılardan Tokgöz kurtarılamamıştı.

        BİR MESCİTTE YAKALANDI

        Ankara Emniyet Müdürlüğü tarafından 25 Kasım 2023'te yaşanan olayın aydınlatılmasına yönelik çalışma yürütüldü. Ostim OSB Mahallesi 100. Yıl Bulvarı'ndaki bir mescit içerisinde olduğu belirlenen firari zanlı Recep Can Öztürk, Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerince yakalandı.

        4 AY MAĞARA VE MENFEZLERDE YAŞAMIŞ

        Recep Can Öztürk'ün ilk ifadesinde, yakalanmamak için Keçiören Ovacık mevkiindeki mağara, menfez, su kanalları ve boş arazilerde saklandığını söylediği öğrenildi.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa