Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

         BOLU'da,tuşlu telefon kullanan 9'uncu sınıf öğrencisi Hatice Zehra Çelebi'ye (15), diğer öğrencilere örnek olduğu için okul yönetimi tarafından takdir belgesi verildi.

        Bolu'da, Sosyal Bilimler Lisesi 9´uncu sınıf öğrencisi Hatice Zehra Çelebi, bir süre önce okulda akıllı cep telefonu yerine, tuşlu telefon kullanmaya başladı. Çelebi´nin, sosyal medya özellikleri olmayan tuşlu telefon kullanması okul yönetiminin dikkatini çekti. Okul yönetimi, arkadaşlarına örnek olduğu için Zehra Çelebi'ye takdir belgesi verdi. 

        Teknoloji kullanımının bağımlılık noktasına gelebileceğini belirten Hatice Zehra Çelebi, "Etrafımda görüyorum ki çoğu öğrenci ve çocuk maalesef telefon ve sosyal medya ve oyunun kurbanı olmuş vaziyette. Herkesin elinde bir telefon. Spor sanat ve kültürel faaliyetlerle bu bağımlılıklardan uzak durulabilir. Okulumun vermiş olduğu takdir belgesi nedeniyle çok mutluyum" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bolu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bolu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bolu İlçeleri
        Tüm Bolu Haberleri
         Bolu

        Bolu

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa