Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor 2024 Avrupa Şampiyonası Ronaldo, Arda Güler'e ne dedi? Dış basında Arda şaşnkınlığı - Futbol Haberleri
        • 1

          Portekiz'in 3-0'lık üstünlüğü ile sona erden karşılaşmanın ardından A Milli Takım'ın genç yıldızı Arda Güler, Cristiano Ronaldo ile selamlaşmak istedi.

        • 2

          Cristiano Ronaldo, Arda Güler'i görmezden geldi ve milli futbolcuya cevap vermedi. Arda'nın eliyle Ronaldo'nun göğsüne dokunmasına rağmen yıldız futbolcudan karşılık alamaması çok konuşuldu.

        • 3

          "HER ZAMAN HER ŞEYİ KAZANMAK İÇİN ÇIKARSIN"

          Real Madrid'e yakınlığı ile bilinen Defensa Central'de yer alan habere göre Cristiano Ronaldo, soyunma odasında Arda Güler'e gülümseyerek "Real Madrid'de her zaman her şeyi kazanmak için çıkarsınız, ruhun hala aynı olduğunu görüyorum..." dedi.

        • 4

          "TÜRK TARAFTARLARIN İDOLÜ"

          Haberde Arda Güler'in Portekiz maçında oyuna sonradan girmesine rağmen takımını ateşlediği belirtildi. Arda Güler'in Türk taraftarların idolü olduğu vurgulanan haberin detayında şunlar yazıldı:

        • 5

          "Gerçek şu ki Güler her şeyi denedi; hem pas veren hem de kaleye şut atan bir oyuncuydu. Oyuna girer girmez takımının en tehlikeli oyuncusu oldu ve oyuna anlam kattı. Bu yüzden şu anda tüm Türk taraftarların idolü o. Çünkü 19 yaşında tüm sorumluluğu alıyor."

        • 6

          "SAHADA KENDİNİ GÖSTERMEYE BAŞLADI"

          "Cristiano kariyerinin sonuna yaklaşıyor ama Arda'nın önünde daha uzun yıllar var. Önünde Türk milli takımına liderlik etmek ve Real Madrid'de adını duyurmak gibi heyecan verici mücadeleler var."

        • 7

          "İlki şimdiden kendini göstermeye başlarken, ikincisi sezon sonunda bunu yapmaya başladı. Carlo Ancelotti'nin gelecek sezon ona daha fazla dakika vermesi umuluyor çünkü oyuncu sahada kendini göstermeye başladı."

        • 8

          DIŞ BASINDA GÜNDEM OLDU

          Vincenzo Montella'nın 'yorgun' olduğunu belirttiği Arda Güler'i yedek kulübesinde bekletmesi ve 70'inci dakikada oyuna dahil etmesi dış basında geniş yer buldu.

        • 9

          "ANLAMAYI ZORLAŞTIRIYOR"

          İspanyol basınında Arda Güler'in maça ilk 11'de çıkmamasına yönelik vurgular dikkat çekti. İspanya'nın As gazetesindeki köşesindeki Alfredo Relano şunları yazdı:

        • 10

          "Arda Güler, oyuna girdiğinde varlığını hissettirdi. Orta alanda ve ceza sahasına yakın bölgede topu anlamlı bir şekilde dolaştırdı ve işler onun etrafında gelişti. Bu durum, neden maça ilk 11'de başlamadığını anlamayı zorlaştırıyor. Montella'nın kendisini ön plana çıkarmak isteyen ve basının, ana figürüne yönelik övgülerine kıskançlıkla tepki veren teknik adamlardan biri olmasından korkuyorum."

        • 11

          "HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRATMADI"

          İngiliz The Sun'daki yazıda, Arda Güler'in oyuna girdikten sonra iyi işler yaptığı belirtildi. The Sun'da şu ifadeler kullanıldı:

        • 12

          "Genç futbolcu Arda Güler, Portekiz karşısında Türk taraftarların sahada görmek istediği oyuncuydu ve oyuna girdiği andan itibaren de hayal kırıklığına uğratmadı. Arda oyuna girdikten sonra, üçüncü bölgede topu ileri taşıyan pas denemelerinde beşte beşle, yüzde yüz isabetle oynadı. Tüm maç boyunca hiçbir oyuncu üçüncü bölgede bu kadar çok pas yapmadı."

        • 13

          "KADRO SEÇİMİNDE ŞAŞIRTTI"

          İtalyan Calciomercato'da Kenan Yıldız ve Arda Güler'in ilk 11'de olmamalarının şaşırtıcı olduğu yorumu yapıldı. Calciomercato'da İtalyan teknik adamın tercihleriyle ilgili şu değerlendirme yapıldı:

        • 14

          "Montella, hem Juventus oyuncusu Kenan Yıldız'ı, hem de hafif bir kas yorgunluğu yüzünden Gürcistan'a karşı attığı müthiş golden sonra fenomen Arda Güler'i ilk 11'e almayarak kadro seçiminde şaşırttı."

        • 15

          "İLK 11'DE YER ALMADI"

          Arjantin'de de genç futbolcunun karşılaşmaya yedek kulübesinde başlaması sorgulandı. Arjantin basınından BolaVip'te 'Arda Güler neden Türkiye-Portekiz maçında ikinci yarıda oyuna girdi?' başlığıyla yayınlanan haberde şu değerlendirmelere yer verildi:

        • 16

          "Dortmund Stadı'nda Türkiye'nin Portekiz'e yenildiği karşılaşmada Arda Güler, Vincenzo Montella'nın ilk 11'inde yer almadı. Real Madridli futbolcu, ilk hafta Gürcistan karşısında ilk 11'de forma giymiş, hatta gol bile atmıştı. Ancak bu kez ikinci yarı oyuna alındı."

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa