Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Teknoloji Apple online mağazası yeniden kapatıldı - Teknoloji Haberleri

        Önceki gün iPhone 14 tanıtımı öncesinde kapatılan Apple'ın online mağazası bugün yeniden kapandı. Apple'ın online mağazası sadece Türkiye'de değil, dünyanın hemen her ülkesinde şu anda geçici olarak kapatılırken, bunun nedeninin ise iPhone 14'ün bugün itibarıyla ABD başta olmak üzere pek çok ülkede ön siparişe açılacak olması olarak gösteriliyor.

         iPhone 14'ü nereden al(ama)malı?
        iPhone 14'ü nereden al(ama)malı? Haberi Görüntüle

        Bu kapanma özellikle sosyal medyada fiyatlarda yeni bir güncelleme beklentisini getirirken, Apple'dan konuyla ilgili bir açıklama yapılmadı. Mağazaya girildiğinde kullanıcılar "Hemen döneceğiz. Şu anda Apple Store’da bazı güncellemeler yapıyoruz. Lütfen yakında tekrar deneyin" uyarısıyla karşılaştı.

        Önceki akşam Apple'ın yeni iPhone'ları tanıttığı etkinlik öncesinde de online mağazaya erişim aynı uyarıyla kapatılmıştı.

        EN PAHALISI 57.199 TL

        Tanıtımın ardından iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro ve iPhone 14 Pro Max modelleri sitede listelenmişti. iPhone 14 Pro'da 39 bin 999 TL'den başlayan satış fiyatları, 53 bin 199 TL'ye kadar çıktı. En üst iPhone modeli olan iPhone 14 Pro Max'te ise Türkiye'de fiyatları 43 bin 999 TL'den başlayıp, özelliğine göre 57 bin 199 TL'ye kadar ulaştı.

         İşte Apple'ın 57 bin TL'lik iPhone 14'ü!
        İşte Apple'ın 57 bin TL'lik iPhone 14'ü! Haberi Görüntüle
        ÖNERİLEN VİDEO
        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa