Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Stil Resmi İlanlar

Fenerbahçe Kulübü, futbol A takımı teknik direktörlüğü için Portekizli Jose Mourinho ile görüşmelere başladığını açıkladı.

Fenerbahçe Futbol AŞ'den Borsa İstanbul'a yapılan ve Kamuyu Aydınlatma Platformunda da yayımlanan açıklamada, "Teknik direktörlük görevi için Jose Mario Dos Santos Mourinho Felix ile görüşmelere başlanmıştır." denildi.

Haberi Görüntüle
NUNO CAMPOS, HABERTÜRK'E DEĞERLENDİRDİ

Fenerbahçe'nin Jose Mourinho hamlesi tüm dünyada büyük yankı uyandırdı. Özellikle Avrupa'da spor gazetelerinin manşetlerini Portekizli teknik direktör süsledi. Mourinho için "Uyuyan devi uyandırmaya geliyor" yorumları yapılırken, Habertürk Spor, Jose Mourinho'yu hem vatandaşı hem de meslektaşı Nuno Campos'a sordu. Uzun yıllar Roma'da Fonseca ile çalışan şu an ise Meksika ekiplerinden Toluca'da yardımcı antrenör olarak görev yapan Campos, Fenerbahçe & Mourinho birlikteliğini yorumladı:

"MOU BU TÜR ORTAMLARI SEVER"

"Mourinho'nun gelişiyle Fenerbahçe artık şampiyonluğa çok daha yakın. O bu tür ortamları sever. Fenerbahçe 10 yıldır lig şampiyonu olamadı, tıpkı Chelsea'nin 50 yıldır İngiltere şampiyonu olamaması ve Inter'in 50 yıldır Avrupa şampiyonu olamaması gibi. Real Madrid'de rekor puanla şampiyon oldu, Chelsea'ye döndü ve tekrar kazandı ve Manchester United'da Alex Ferguson'dan sonra en çok kupa kazanan teknik direktör oldu. Tüm bu nedenlerden dolayı Fenerbahçe'nin seçimi mükemmel ve inanıyorum ki önümüzdeki sezon kupa kazanacaklar.

Haberi Görüntüle
"MAÇLAR ONUNLA 2 DEVRE DEĞİL, 4 DEVRE OYNANACAK!"

Türkiye ligi muhtemelen daha önce hiç sahip olmadığı bir medya varlığına sahip olacak. Mourinho taraftarları cezbediyor ve oyuncuları kendi ismiyle Fenerbahçe'ye transfer olmaya ikna edebilecek. Maçlar artık iki devre değil, dört devre olacak ve maç öncesi basın toplantısıyla başlayıp maç sonrası basın toplantısıyla sona erecek. Mourinho, bir profesyonel olarak yeteneklerinin yanı sıra oyunu çevreleyen her şeye hakimiyeti nedeniyle de büyüleyici bir teknik direktör.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ